Terima Kasih Nuffnang Untuk #NNFeatureFriday

8:43 PM

Assalamualaikum & hello there,


"Tak pernah terfikir boleh sampai tahap ini"

Eh, aku ke tu? Tergelak kecil dalam hati. Makin jauh eh kau hanyut dengan Nuffnang ye. Alhamdulilah rezeki hari Jumaat, 30 Januari lalu BBL terpilih sebagai #NNFeatureFriday 2015. Terima kasih sangat-sangat Jack Saw, sayang hang ketat-ketat. 


Dulu terasa syok baca entri blogger pergi event sana sini, snap gambar dengan Nuffies & menang bermacam hadiah. Sekarang ni, terima kasih sebanyak lori 13 tayar ye Nisa Kay. Yes, betul kata NK kalu rajin usaha, semua akan datang. Rasa nak tergelak kejap tengok muka sendiri dalam page Nuffnang. Hari tu terjelly bean kejap dengan Mek Onie, Ayue Idris & Mahamahu jadi #NNfeatureFridaytapi kali ini turn diri sendiri.

Nak jugak macam BBL! Please ajar

Oh senang je, join je semua event under Nuffnang. Tut tut akan datang semua benda yang korang tak sangka-sangka sangat terutama selfie dengan famous blogger seperti Kisah Tatie , Nadia & Iday tu. 1st event BBL pergi waktu Nuffnang Birthday Bash 7th bulan Mac tahun lepas. Selepas tu jangan lupa, ucap Alhamdulilah kat Allah SWT & jangan dengki sebab korang pun boleh buat cuma 'time' tu belum sampai lagi. Cuba eh.

Okay terima kasih awak, awak, awak sudi singgah blog ni. Terima kasih sangat untuk 4 tahun ini. Terima kasih ;)

BBL ~ iamhappyboy
✌(◕‿-)✌

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

17 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Tahniah...
    Takpernah merasa lagi walaupun dh lama dlm dunia blog.. Haha..

    Singgah sini

    https://www.bajusweetmuslimah.tk/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html


    https://www.blogahbar.tk/p/perancangan-kewangan.html

    https://www.lenovomurah.tk/

    Jemput singgah2 ye.. Dan subcribe utk promosi terbaru kami :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. keep it up bro.. nanti masa tu akan tiba jugak

      Delete
  2. tahniah tarmizi. bukan calang2 blogger yang nuffnang review . ko antaranya.. ekeke

    ReplyDelete
  3. You deserved it. I know BBL memang worked really hard to reach this whole new level. Congratulations! Nanti boleh la tunjuk ajar ya. Hehehe!

    ReplyDelete
  4. Wahhh...tahniah BBL...bukan senang tu nak jadi #NNFeatureFriday... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. semua blogger boleh buat dengan sedikit usaha je..

      Delete
  5. tahniahhh! wahhh dah retis retis sekarangg! heheheh best best best!

    ReplyDelete
  6. Tahniah BBL.. Bestnye..nng Jemput ke blog saye ye

    http://mommasuci.blogspot.com

    Tima kacihhh!

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL