Laporan Prestasi Blog 2014

9:47 PM

Assalamualaikum & hello there,

Cukup setahun dari 2014 hingga 2015 BBL update entry hari-hari. Ini dia laporan prestasi blog 2014. Ada improvement banyak sangat cuma 1 je dari tahun lepas tak buat lagi - giveaway. Harap-harap tahun ni menjadi planing buat giveaway tu. Im nervous! 


BBL ~ terima kasih semua ye
\( ^_^)/

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

38 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Replies
    1. BBL masih newbie.. banyak lagi nak kena belajar

      Delete
  2. great!!!! hahaha tetibe baru prasan i'm being your 666 followers huhuhu *bangga ngan diri sendiri ewaaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah Husna! terima kasih sudi follow blog BBL

      Delete
  3. Hebattt !! Caiyalaaaa BBL , bolehla Nad berguru dengan BBL lepas ni. Ehehe. :D

    p.s : suka entry ni sebab ada gambor kita. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. opps, tak sempat nak mintak dengan tuan tanah kita copy gambar blog Nad.. haha

      Delete
  4. Woww, terbaikkk.. ajarin gue dong.. mau bikin seperti kamu... hehe

    Ehh, terindon plak..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Wawa pun boleh, yang penting usaha..

      Delete
  5. Assalammualaikum... BBL,

    bagus entry nie.. pembakar semangat untuk terus berjaya dalam dunia blog...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam MSelim, wah bagus semangat tu penting.. ni baru awal tahun.. sempat lagi nak giatkan usaha

      Delete
  6. Yeayyyy ada gambar iday. hahahahahah. gigih cari gmbar muka sendiri. Seronok dapat kenal BBL, baca blog BBL. semoga maju jaya BBL. Tengok BBL ni dah tahu, budak ni rajin usaha. sebab gigih dr Terengganu datang KL join event. bagus BBL ! InsyaAllah akan datang jumpa lagi. Untung dapat maybank blogbuster, sure masyuk! hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay...ala kadang2 malas pun ada jugak. nice jumpa Iday.. lepas ni kita selfie group lagi okay

      Delete
  7. confirm earning maybank 2k++ confirm !kihkih... BBL !!! happy to know u !!! tak sangka sama baya kita kan..kihkih..n entri ni ! onie suka cara BBL present! good!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai Mek Onie, earning tu tak tahu lagi.. ada rezeki Alhamdulilah amin

      Delete
  8. ehehe power ni!

    tahniahh

    nuffnang tu mesti masyukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih Huda.. segan pulak kita

      Delete
  9. Infographic yang menarik! tahniah atas pencpaaian pada tahun 2014.. keep it up! :)

    ReplyDelete
  10. Hahahha comel gila entry camni!! Tak termuhasabah lagi apa berlaku sepanjang 2014 T_T Nad nad watch Maybank satu kali hehe byee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama nak buat info graphicmacam ni.. terima kasih awka untuk pujian tu

      Delete
  11. woooo tahniah BBL.. keep up the good work..
    semoga tahun 2015 lebih meriah lebih gempak lebih famous

    ReplyDelete
  12. terbaek BBL.. mohon tunjuk ajar sikit meh.. :")

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sangat Pijol.. hang pun hebat jugak

      Delete
  13. Hey! I love your the way you present the information by using infographic! Simple and intelligent. Keep it up yah! :)

    ReplyDelete
  14. wahhhhh terbaik BBL... semoga terus berjaya ya....

    ReplyDelete
  15. Wow.. Pencapaian yg baik..
    Tahniah diucapkan BBL..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL