Party of The Century, Damansara Perdana Super Gemilang

3:54 AM

Assalamualaikum & hello there,



Tahniah Mammoth Empire Group dengan kejayaan menganjurkan majlis malam gilang gemilang Party of The Century dengan tema trowback tahun 1920. Dengan lebih 6,000 tetamu seperti tokoh koprat (dari China, Singapura, Taiwan, Hongkong, Indonesia), selebriti Malaysia (Jacklyn Victor, Adi Putra), youtubers, bloggers, model, dj radio & ramai lagi tetamu istimewa. Sangat teruja & paling hapening bila dapat berjumpa 50 blogger lain. Offcourse event malam tu jadi makin hangit dengan kamera kami. Terima kasih Sidney untuk kad jemputan VVIP Gold Pass untuk BBL. 

Dewan gemilang Empire City Damansara Perdana

Dewan Empire City ini bersaiz kolam renang olimpik sangat besar dengan hall setinggi 3 tingkat menjanjikan real suasana era 1920. Lengkap dengan sistem pencahayaan & audio semestinya menjadikan  dewan ini nampak gah dengan tema hitam & emas.


Blogger era 1920

Tema 1920 agak mencabar buat blogger wanita nak cari dress muslimah era awal tahun 1920 tapi itu bukan masalah buat kami. Tak percaya, lets check out blogger on red carpet. Custome BBL ditaja oleh Centre Stage Sri Rampai & rambut - bikin sendiri. Hahaha

  
Blogger lain pun hebat jugak. Dah ramai-ramai meriah jadinya.


Persembahan memukau penonton

Pembukaan pentas Party of The Century oleh band K-pop, 2AM paling ditunggu-tunggu. Girls & ladies semua menjerit waktu JoKwon,Seulong, Changmin & Jinwoon naik ke pentas. Rasa terpukau kejap tengok persembahan 2AM, nasib baik tak ada aksi peluk team 2AM.


Persembahan live 2AM - You Wouldn't Answer My Calls - ada call BBL eh?



                                                Live 2AM - Even If I Die Can't Let You Go



Kemudian Mark Vincent’s – Juara Australia Got Tallent menghangkatkan pentas dengan lagu Beyonce - Halo & Celina ft Andrea Bocelli - The Prayer. Suara Mark sangat meremang bulu roma & vokal sangat terbaik malam tu. 


Mark Vincent - You Raised Me Up



Semestinya kedatangan Paris Hilton sebagai DJ malam Party of The Century mencuri tumpuan semua hadirin. Semua angkat smartphone nak rakam video & gambar Paris Hilton. Ada bakat jugak si Paris jadi DJ club & dia sangat comel. 


Paris Hilton Live Show - Nothing In This World


Tak cukup dengan itu, Taboo merancakkan suasana dengan lagu 'I Gotta Felling' & lagu hitnya zaman BEP. Bunyi bass paling best sampai seluar BBL boleh gerak-gerak ikut bass. 


Video Taboo - 'I Gotta Felling'



Penghujung majlis, DJ Ken menguasai pentas sebagai penutup tirai Party of The Century. Habis bergegar hall Empire City dek sound effect. Yeah balik pun dengan muka tersenyum-senyum.



Oh lupa nak cerita, siapa yang jadi partner ke majlis ni. Terima kasih Sallysamsaiman datang teman BBL jauh-jauh dari sudut alam ke Damasara Perdana. Tak sangka dapat tambah lagi koleksi selfie dengan blogger. 




Untuk maklumat lanjut mengenai Empire City : Website | Facebook | Instagram
BBL ~ Tempat lepak baru di Empire City
o\( ̄ρ ̄)/o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. hahahaha...thanks to BBL la yg jemput sally..kalau tak mmg tak dapat la nak jengah ke sana :)

    ReplyDelete
  2. handsomenya budak pacak.haha.. gadis2 pun lawa semuanya. nak kasi 3 bintang jela ke BBL. lol

    ReplyDelete
  3. Alaaaaa ruginyaaa tak dapat nak teman Ayue jumaat haritu. Kalau tak boleh selfie lagi. :D

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL