Apa Yang Perlu Dibawa Semasa Temuduga?

1:37 PM

Assalamualaikum & hello there,

Kadang-kadang nervous punya pasal boleh menyebabkan kita tertinggal barang penting sebelum sesi interview. Pernah tak buat check list khas untuk temuduga? Mesti tak pernah kan. Ini ada beberapa tips berguna untuk korang mahu menghadiri apa jua temuduga. Take noted tips ini ya. Oh selamat berjaya jugak dari BBL. 


Sumber : maukerja.my  - MauKerja , portal jawatan kosong terkini nombor satu di Malaysia, Singapore and Indonesia!

BBL ~ beli seluar slack baru lagi 
(っ˘̩╭╮˘̩)っ

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. kalau saya selalu tertinggal or tak bawak pen..dah la barang tuh yang paling penting..sebab of course nanti nak kena isi form apa apa kan..memang checklist ini penting kot..tq for sharing BBL.

    ReplyDelete
  2. sy tag sini kalau rajin silaa laa jawab hehe tiada paksaan :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/11/sebelas-soalan-tag-by-aynal.html

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL