Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Tuesday, November 10, 2015

Masalah Besar LAZADA Malaysia

Assalamualaikum & hello there,

BBL sekarang ada masalah besar dengan LAZADA Malaysia. Geram amat sangat!

Tau tak sebab kenapa?


Sekarang ini hingga 12.12.2015 Lazada mengadakan jualan BESAR-BESARAN khas untuk Online Revolution. Sekejap je promosi sebulan ini. 

Kenapa BBL sakit hati?

Jualan Online Revolution melibatkan 14 department utama Lazada bermula dari :

1. International Deal - <- KLIK untuk deal terkini
2. Smartphone & Tablet<- KLIK untuk deal terkini
3. Computer & Laptop <- KLIK untuk deal terkini
4. Barangan Elektrik Pengguna - TV,  <- KLIK untuk deal terkini
5. Kamera <- KLIK untuk deal terkini
6. Perabut Elektrik Rumah - Mesin basuh, peti sejuk <- KLIK untuk deal terkini
7. Perabut Rumah - Sofa, almari, perabut hiasan <- KLIK untuk deal terkini
8. Fashion <- KLIK untuk deal terkini
9. Jam & Aksesori <- KLIK untuk deal terkini 
10. Mainan, Kanak-Kanak & Bayi <- KLIK untuk deal terkini 
11. Sukan & Aktiviti Luar <- KLIK untuk deal terkini
12. Automotive & Media/Games <- KLIK untuk deal terkini
13. Travel & Luggage <- KLIK untuk deal terkini
14. Kesihatan & Kecantikan <- KLIK untuk deal terkini


Paling penting - DISKAUN HINGGA 95% tak sakit hati tengok harga murah?



Istimewa dalam jualan Online Revolution mestilah UNLOCK THE RM 11 DEALS 

Caranya sangat mudah, korang hanya tekan button 'LIKE' pada post & share untuk mendapat lebih LIKE bagi unlock deal tersebut. Semakin banyak like, makin cepat boleh lock iPhone 6s pada harga RM11. Siapa tak nak beli iPhone harga RM11? 

We have deals to be unlocked, including the iPhone 6S at only RM11! All you need to do is "Like" our post and keep "...

Sekarang tengah deal lock mesin basuh, Surface Microsoft & terakhir iPhone 6s. Selain tu, korang berpeluang menang shopping vouncher bernilai RM 2,000 ! 

Jangan jika diskaun Lazada tak cukup berbaloi kerana beberapa partner perkhidmatan menawarkan diskaun tambahan khas untuk anda termasuk 



So tunggu apa lagi cepat serbu Lazada Malaysia untuk cuci mata barang terkini dengan harga murah -> www.lazada.com.my

Khas untuk pembaca blog nah diskaun RM30 ye. Boleh guna pada 11 November sahaja



Oh lupa nak bagai tau kenapa BBL sakit hati sangat dengan Online Revolution kan. Sebabnya DUIT TAK ADA la. Bulan Oktober lepas dah banyak sangat expenses beli, hujung bulan dapat gaji terus settle down baki bayaran & duit ngam-ngam untuk makan. Itu pun nasib baik dah sempat saving dalam bank sikit.

Makan hati je tengok harga barang terlajak murah dari harga biasa. Basically BBL planning nak beli Xiomi Yi Cam bulan lepas tapi harga masih mahal walaupun ada diskaun seciput RM80 tapi dalam Online Revolution harga drop hingga RM300 je sebijik Yi Cam. Sakit hati betul la Lazada ni. Kenapalah tak bagitau awal-awal ada jualan terlajak murah bulan November.




Sekarang boleh cuci mata & makan hati je. Sob...sob.. 

BBL ~ pecah tabung nampak gaya
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

16 comments:

  1. wah juling mata nih.. mau kempit poket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti banyak sangat survey barang sampai pening mata nak tengok kan

      Delete
  2. Ini memang masalah besar! Kena block terus lazada nih! Bahaye hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish jangan block nanti rugi kalu ada sales lagi besar lepas ni

      Delete
  3. cheer up ☺
    salam perkenalan..

    smartiesmoo.blogspot.kr

    ReplyDelete
  4. hahaha ingatkan masalah ape la tadi kan? ... chop nak tanya ada hasil ke lazada tu? dah remove dah semua iklan lazada kat my blog, macam takde hasil je, yang klik pun beberapa ajer :p

    ReplyDelete
  5. heabtnya promo lazada..mmg ternganga tgk..hehe

    ReplyDelete
  6. Wau.. iphone 6s rm11 je..
    Hebatlah.. berblink blink mata kalau dpt shopping kt lazada ni.. ahahha.. akak ni mesti pembeli tegar kat lazada kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang teringin nak shopping dalam lazada, kalu barang tu ter over murah.. terus beli

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...