Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Tuesday, November 3, 2015

Dari Churp-Churp Ke ASB


Assalamualaikum & hello there,

Alhamdulilah duit dari Churp-Churp - rujuk entri ini dah selamat deposit dalam akaun ASB. Sama macam duit dari 8Share hari tu - rujuk entri ini. Boleh tambah sikit-sikit mana yang kurang. Nanti awal tahun boleh tambah lagi dividen kan. Duit cek hari tu total RM250 then masuk ASB RM200 & balance RM50 untuk tabung emergency dalam bank. Zaman sekarang duit macam air je kalu pegang dalam tangan je mesti cepat habis. Nasib baik awal-awal dah simpan. 


So, apa korang buat bila terima cek dari Nuffnang, Churp-Churp, 8Share, Google Adsense? Komen kat bawah tau.

Baca jugak 



BBL ~ dah tutup akaun Churp-Churp
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

1 comment:

  1. yg account churp2 tak tau nak buat gemana dpt det.. kekeke.. selalu nuffnang & 8share jer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...