Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, December 9, 2015

Anda Semua Di Jemput!!

Assalamualaikum & hello there,


--------------------------*---*---*---*---*---*---*---*---*---*----------------------------

Bismillahirrahmanirrahim

Admin 
www.BUDAKBANDUNGLAICI.blogspot.com

Dengan penuh rasa berbesar hati seluas padang bola Old Trafford 
BBL ingin menjemput Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik serta

....................semua netizen alam internet...................

ke Jualan Online Revolution Lazada Malaysia 

Bermula pada 10 - 12 Disember 2015 
bertempat di 
Apps - download terus dari Apple Store atau Google Play

Atucara Majlis:

24 jam tanpa henti hingga tengah malam 12 Disember 2015

Semoga kehadiran anda dapat memeriahkan suasana & membuzykan abang sado Pos Laju


--------------------------*---*---*---*---*---*---*---*---*---*----------------------------

Yahoo! Jualan Revolution Lazada Malaysia kembali lagi dengan lebih banyak kejutan diskaun & potongan harga paling berbaloi untuk dibeli. Sepanjang 3 hari jualan terhebat 2015 ini berlangsung di 17 department utama termasuk:-

+ International Deal - Diskaun hingga 92%
+ Telefon & Tablet - Diskaun hingga 89%
+ Barang Elektik Pengguna - Diskaun hingga 90%
+ Komputer & Laptop - Diskaun hingga 85%
+ Kamera - Diskaun hingga 95%
+ Peralatan Elektrik Rumah - Diskaun hingga 86%
+ Perabot - Diskaun hingga 90%
+ Fashion - Diskaun hingga 90%
+ Kesihatan & Kecantikan - Diskaun hingga 89%
+ Jam - Diskaun hingga 90%
+ Barang Kemas - Diskaun hingga 98%
+ Cermin Mata - Diskaun hingga 86%
+ Mainan, Kelengkapan Kanak-Kanak & Bayi - Diskaun hingga 92%
+ Sukan & Kelengkapan Sukan - Diskaun hingga 90%
+ Media, Muzik & Buku - Diskaun hingga 90%
+ Travel & Luggage - Diskaun hingga 88%
+ Automative - Diskaun hingga 90%

Siapa boleh tengok je harga barang murah? Korang tengok je? Inilah masa terbaik membeli barang sebelum kehabisan stok atau harga naik selepas tamat Lazada Online Revolution Sales 12 Disember 2015 ini. 


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Psst BBL nak kongsi satu wishlist BBL untuk Online Revolution Sales ini. Dah lama aim nak beli, nak beli, nak beli sangat!

1. Salav Garmet Steamer GS11-DJ White 


Baju kemeja & baju kurung paling leceh nak kena ion setiap pagi. Lagi la bertambah malas bila coming soon sesi sekolah nak buka. Mak BBL dah letak duty pada BBL untuk basuh baju & ion baju sekolah setiap minggu. Basuh tu tak kisah sangat tapi bila turn part ion paling malas sebab kain baju kurung sekolah susah nak nampak kemas. Sama jugak dengan baju kemeja BBL, sure hantar dobi je - air wash sebab nak jaga baju dari berkedut-kedut. That way BBL nak beli sangat steamer ini untuk ion baju. Harga pun boleh tahan murah dari sales bulan lepas - RM98.00.

Salav Garmet Steamer GS11-DJ White 


Harga RM 84.90 RM 211.00 (jimat 61%)

Klik kat sini untuk beli - lazada.com.my/salav-garment-steamer-gs11-dj-white-500186.html

Nak guna pun sangat mudah cuma steam wap pada baju je. Macam kat butik selalu guna tu. Simple je kan. Kat tempat lain BBL tengok harga sampai beratus-ratus ringgit. Paling penting produk ini mendapat lebih dari 40 komen positif pengguna. Yakin sikit nak beli.


2. Drypers Wee Wee Dry M80 (3 packs)

Pampers anak pun satu isu besar bila ada adik kecik kat umah. Harga pampers dah naik awal tahun ini sampai ayah BBL berjimat pakai lampin basuh terutama waktu siang. Nasib baik Lazada buat sales Drypers pada harga bundle RM 89.90 untuk 3 pek (80 keping setiap pek). Dah jimat banyak gila kalu pandai guna. 

Drypers Wee Wee Dry M80 (3 packs)


Harga RM 89.90 RM 109.00 - (jimat 18%)


3. Faux Crocodile Shopper Bag Wine Red

The best present untuk mak BBL sempena birthday dia hujung minggu ini. Nampak cantik walaupun harga biasa-biasa je. Itu tak penting kerana hadiah dari anak buat beg ini sangat berharga pada penerima tu. Boleh buat surprise shipping atas nama mak kan. Bertambah sayang mak pada anak blogger dia. Muah sekali!

Faux Crocodile Shopper Bag Wine Red


Harga RM 34.00  RM 129.90 - (jimat 74%)


4. Space Sver : Bathroom - Washroom Shelf Rack

Rak kat area laundry rumah dah goyang rasanya. Kebetulan memang terniat dalam hati nak cari karbinet baru atau almari khas untuk letak barang laundry seperti sabun basuh, pelembut kain, klorox, berus sabut & bermacam lagi khas untuk aktiviti basuh baju. Oh nice jugak Space Sver : Bathroom - Washroom Shelf Rack, boleh terus letak atas machine basuh. Senang nak capai & tidak mudah bagi budak kecik nak kacau barang dobi kan. Harga pun sangat mampu milik.

Space Sver : Bathroom - Washroom Shelf Rack


Harga RM 43.00  RM 99.00 - (jimat 57%)


5. Viva Living FUN Bean Bag 

Actually lepas raya hari tu BBL ada beli bean bag dalam Lazada pada harga RM110 macam tu but the big problem BBL terpaksa tunggu turn nak baring atas bean bag waktu tonton tv. Tau sebab kenapa? adik BBL dah choop bean bag tu untuk dorang landing sambil tengok Roborcar poli. Panas je hati nak kena baring atas bantal biasa nak tengok Fox Movie Premium. Terima kasih Lazada buat sales bean bag harga bawah RM 90.00 hinggit.

Viva Living FUN Bean Bag 


Harga RM 88.20  RM 299.00 - (jimat 71%)


Selain tu banyak lagi barang menarik yang dijual murah-murah je khas untuk Online Revolution Lazada kali ini. Rugi sangat tak beli barang tengah sales sekarang ni. Ini highlight barang dijangka paling hunting oleh pembeli setia Lazada.


Ha sekarang BBL dah ajak anda semua pakat join Online Revolution Lazada kan. Banyak lagi produk tak tengok sampai boleh rambang mata & kusyuk jari tekan button review nanti. Ingat tau Online Revolution Lazada berlansung pada 10 hingga 12 Disember 2015 sahaja. Jangan buang masa lagi segera terjah JE  http://www.lazada.com.my/online-revolution/

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

*klik banner jika berminat 

Khas buat para blogger jangan lepaskan peluang menang hadiah hingga 20k Air Asia Big Point dengan Bloggger Contest anjuran sayaaiday.com yang akan tamat 12 Disember ini. Paling tidak target je menang hadiah saguhati RM50. Boleh buat shopping dalam Lazada nanti ye idop?

BBL ~ shopping lagi! 
♒((⇀‸↼))♒

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

9 comments:

  1. argghh! saya pon aim Garment steamer tuh..murah kot..sbb biasa tgk harga kat luar memang dalam 200 lebih..

    ReplyDelete
  2. Wahhh shopping tak ingat....Blog BBL ni dah boleh tukar ke jenama domain sendiri...Nak tukar domain FREE moh join kontest ni yer...

    http://www.myideakini.com/2015/12/kontest-seo-myideakinicom-2015.html

    ReplyDelete
  3. woww! mcm2 nak kan, hahaha..goodluck k

    nona join gakk

    http://nonasani.blogspot.my/2015/12/rugi-tak-grab-30-000-free-free-jer.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...