Diskaun 90% Expo Elektronik Shopee Pada 23-26 Julai Ini

2:58 AM

Rakyat Malaysia memang pantang dengar perkataan "SALE" termasuklah BBL sendiri. Tambah lagi promosi kaw-kaw barang elektrik macam telefon, gadjet, komputer, perkasan elektrik rumah dan pelbagai lagi. Siapa tak suka dapat beli barang wishlist dengan harga murah oi..


Selama 4 hari berturut tanpa henti dari 23-26 Julai 2018, Shopee Malaysia akan menawarkan lebih 1000 jenis produk pelbagai jenama termasuk Armaggeddon, Alcatroz, honor, Mono Digital, Philips, Russell Taylors, Tefal, Vivo, Xiaomi dan banyak lagi pada harga diskaun 90%. Ha time ni kan gaji dah masuk, boleh beli lebih dari 3 4 item kan. Malah Shopee menjamin semua barang ditawarkan adalah paling terendah untuk produk label 'Lowest Price Guaranted' (Jaminan Harga Terendah). Andai kata korang terjumpa  produk sama yang dijual kat platform lain pada harga lagi murah, Shopee akan tebus balik dengan 120% dari perbezaan harga dengan syiling Shopee. Amboi boleh guna untuk shopping lagi.


Ha please bookmark tarikh 23 Julai untuk Jualan Kilat Shocking Sale selama 24 jam dengan tawaran produk pada harga cukup membuatkan tangan gatal nak beli. Rebut peluang dapatkan aksesori komputer seperti papan kekunci dan tetikus wayarles daripada jenama Logitech. Sementara itu, penggemar music boleh mendapatkan headphones daripada jenama Marshall dengan harga istimewa. Pelbagai lagi produk berkualiti dijual pada harga menarik termasuk cakera keras storan external drive daripada jenama Seagate. Standby semua barang korang nak beli siap-siap okay.


Nak hadiah percuma dari Shopee? Jom join contest "Tag a Bro, Win Like a Pro" kat Facebook Shopee. Cara mudah je, hanya perlu mencari satu produk elektronik dengan label LPG di Shopee, ambil gambar produk tersebut dalam troli membeli-belah, kemudian tag seorang kawan lelaki dan tinggalkan komen mengapa mereka ingin memenangi produk tersebut. Pemenang bertuah akan menerima produk elektronik kegemaran mereka bernilai hingga RM1,000 setiap satu untuk dikongsi bersama rakan baik mereka. Mana tahu rezeki anda kan?


Stay tune update terbaru dengan layari https://shopee.com.my/m/electronics-expo bermula 16 Julai 2018. Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA di App Store atau Google Play. Apa tunggu lagi, go on!

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. electrical appliances dengan gadget memang orang minat. yang printer n ink tu nanti nak jenguk2. perlu da ink baru ni =D

    ReplyDelete