Pakej Raja Sehari Wedding Homestay RNN CEM Sdn Bhd Unik & Outstanding!

10:29 AM

Sebut majlis keraian seperti kahwin, bertunang, akad nikah, akikah, cukur jambul, doa selamat mahupun hari lahir mesti terlintas dalam fikiran lokasi majlis kat hotel atau dewan serbaguna. Kalu kat kampung, kenduri kendara berlangsung di rumah mempelai perempuan atau tuan kenduri, rumah landed kampung biasanya lebih luas namun bagi mereka yang tinggal kawasan bandar terutama jemputan sanak saudara ramai mungkin rumah sendiri tidak sesuai menjadi venue majlis dek batas keluasan rumah untuk menampung ramai tetamu. 


Wedding Homestay Idea Unik RNN CEM Sdn Bhd
Agak jarang kita dengar pihak katering menyediakan rumah homestay khas sebagai lokasi berlangsung aneka majlis keraian terutama berkahwin. Itulah menjadi advance point kenapa ramai pelanggan memilih pakej wedding homestay bagi meraikan para tetamu. Senang cerita just datang buat majlis je, soal hidangan makanan lauk pauk, dekorasi pelamin, hiasan rumah semua siap sedia. Ibu ayah hanya melayan tetamu bertandang sahaja.


Okay jom kita house tour dekorasi rumah homestay yang terletak di Temasya Glenmarie ini. Lokasinya mudah senang diekses melalui Lebuh Raya Utara Selatan (Exit Plaza Tol Subang), Lebuhraya Persekutuan dan Lapangan Terbang Subang serta berdekatan stesen LRT Glenmarie. Rumah dua tingkat ini memang menjadi idaman para pengantin kerana ia mempunyai 4 bilik tidur, size ruang tamu luas, ruang parkir banyak serta bagai terasa buat kenduri di rumah sendiri.

ruang pelamin bersanding

deko tanggan menuju tingkat atas

bilik pengantin

set buaian baby untuk cukur jambul pun ada sekali..tak payah pening cari

Ha makan hati tak tengok ruang rumah cantik amat sangat ni? Mesti tak sabar nak tengok luar rumah pulak. Untuk pengetahuan anda, bahagian luar boleh memuatkan 300 tetamu dalam satu masa. Itu belum pacak khemah depan rumah lagi tau. 


Dari luar rumah confirm tak percaya besar betul size rumah ini. Malah mudah nak parking depan rumah. Convenient betul kalu pilih katering RNN CEM Sdn Bhd ni. Boleh invate ramai guest datang meriahkan majlis kan. Setuju? 


Soal hidangan makan minum tetamu tak payah pertikai dengan HotCatering yang arif tentang juadah menu. Sajian kenduri lengkap beberapa pilihan menu boleh dipilih oleh tuan rumah. Semua boleh disediakan dalam kawasan ruang meja makan tetamu. 


Pakej Wedding Homestay
RM 35/pax - 1000 pax (HARGA PROMOSI RM 27.99/pax)
RM 40/pax - 800 pax (HARGA PROMOSI RM 29.99/pax)
RM 58/pax - 500 pax (HARGA PROMOSI RM 40.99/pax)

Menu Pilihan
- Pakej Wedding Homestay 2H 1M
- 4 Bilik Tidur

- Menu Pilihan                                                      - Set Keluarga Pengantin / VIP
- Pramusaji 14 orang                                           - 4 Serving Dome
- Event Manager                                                  

- Hidangan Raja Sehari (10pax)                        - Deco Pelamin 
- Ayam Golek                                                         - Deco Mini Pelamin
- Ikan Siakap Sweet Sour                                    -  4 Unit Khemah Arabian
- Sayur Campur                                                     - Meja 25 + Alas
- Udang                                                                   - 250 Kerusi Chiavary & Plastik Bersarung
- Buah Buahan                                                       - PA System
- Menu Utama                                                      
                                                                                   PERCUMA
                                                                                   - Kek Pengantin 3 Tingkat 

Sebagai penyedia khidmat ketering, Hotcatering juga tawar beberapa pakej sesuai dengan kehendak pelanggan seperti





Ingin mendapatkan khidmat ketering RNN CEM Sdn Bhd & HotCatering boleh hubungi terus mereka melalui saluran berikut

RNN CEM Sdn Bhd
No 2, Jalan Terap Off Jalan Kovil Hilir,
Jalan Sentul, 51100 WP Kuala Lumpur
www.sericempaka2u.blogspot.com | sales.hotcatering@gmail.com
010-367 2383 | 012-325 2383 | 016-873 4032


You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici