Page View Dah 6 Juta!

9:19 PM

Assalamualaikum & hi readers!

Eh tak sangka dah lebih 6 juta page view blog. Rasanya last week macam 5.9 juta lagi, hari ni baru perasan masuk angka 6. Tak sempat nak screenshot view 6,000,000 boleh buat frame gambar. Nampaknya kena tunggu lagi 985 000 baru boleh tengok angka 7. 


Rasa macam kejap je join dunia blog. Since 2011 BBL start buat entri cerita pasal kisah pergi kelas, cinta cintu, berangan sampailah entri ditaja. Semua dah rasa dan kutip banyak pengalaman sepanjang 7 tahun jadi penulis digital. Haha. Macam biasa header tetap background putih. Padahal time edit macam-macam colour letak tapi itu lah, putih tetap juga nice. Macthing dengan originality blog BBL kan. 

Okay BBL nak bersiap pergi event kejap lagi. Jumpa lagi kat next entri ya

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici