Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 2

1:00 AM

HANGAT! -Kopun IKEA untuk anda
HANGAT! - Raya Stylo bersama Zizan Raja lawak
HANGAT! - Beli Mister Potato dengan update status di FB



Memandangkan ramai Instagramer upload pelik-pelik
di sekitar Malaysia, maka terkeluar sekali lagi Hanya di Malaysia untuk episode 2.
Apa lagi, jom terjah.

Korang yang terlepas episode 1 boleh rujuk -->  Hanya Di Malaysia Episode 1


 dan paling otai adalah gambar ni.


Macam-macam ragam rakyat Malaysia.


BBL ~ Ramadhan dah nak dekat
["."]



suka dengan entri ini? kongsi dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. hahaha! yg paling last tu yg plg stylo skali :P

    ReplyDelete
  2. aduhai.. ngeri betul tgk kete atas tu.. mesti hbat bab parking2 ni..
    yang last tu, masa kecik2 rasanya ada pernah tgk bdak buat camtu..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL