Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 2

1:00 AM

HANGAT! -Kopun IKEA untuk anda
HANGAT! - Raya Stylo bersama Zizan Raja lawak
HANGAT! - Beli Mister Potato dengan update status di FB



Memandangkan ramai Instagramer upload pelik-pelik
di sekitar Malaysia, maka terkeluar sekali lagi Hanya di Malaysia untuk episode 2.
Apa lagi, jom terjah.

Korang yang terlepas episode 1 boleh rujuk -->  Hanya Di Malaysia Episode 1


 dan paling otai adalah gambar ni.


Macam-macam ragam rakyat Malaysia.


BBL ~ Ramadhan dah nak dekat
["."]



suka dengan entri ini? kongsi dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. hahaha! yg paling last tu yg plg stylo skali :P

    ReplyDelete
  2. aduhai.. ngeri betul tgk kete atas tu.. mesti hbat bab parking2 ni..
    yang last tu, masa kecik2 rasanya ada pernah tgk bdak buat camtu..

    ReplyDelete