Terjah Blog Mamat Jambu

11:00 PM

HANGAT! - Nak Faizal Tahir datang beraya rumah korang?
HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebouy sambil menderma
HANGAT! - Pulang bergaya Syawal ini dengan kereta baru



Tak kala pertama kali menjenguh blog.lime.my rasa terpukau dengan 
banner utamanya. Sangat simple dengan susunan collage bertema hijau.
Ingatkan laman web jual air lime soda rupanya blog jejaka jambu beb.

Blog blog.lime.my cukup simple tapi padat dengan entri berkait dengan benda kreatif.
Tak nampak lak gambar ownernya, mungkin sebab malu lagi nak tunjuk muka.
Harap-harap satu hari nanti ada muka owner blog jambu ni.

Apa yang best blog.lime.my ?

Entri paling menarik di blog.lime.my mestilah Lukisan 3D Menakjubkan &
korang mesti follow rapat blog ni sebab ada tutorial blog seperti cara mudah pasang commentluv di blogspot . 

Khas untuk blogger sahaja

Kini blog.lime.my hangat dengan Contest Blogger Jejaka Jambu -
Blogger perempuan pun boleh join okeh dengan hadiah masyuk iaitu 


 Power bank 30, 000 mAh untuk entri paling kretif


2 unit x Perfume Power Bank 2, 600 mAh

Jadi jangan lupa terjah blog.lime.my untuk maklumat lanjut

Paling penting!
Artikel ini di taja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu

BBL ~ teringat blog Justkhai.com dulu-dulu
[=.=]





HANGAT! - Pulang bergaya Syawal ini dengan kereta baru
HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebouy sambil menderma
HANGAT! - Nak Faizal Tahir datang beraya rumah korang?


Tak kan baca sorang je..kongsi la dengan kawan-kawan kat...

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. good luck..
    http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

    ReplyDelete
  2. good luck:) fizi dtg dr segmen sama :D

    ReplyDelete
  3. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  4. All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL