AVENUE86.COM - Online Shop Untuk Kaki Shopping

8:44 AM

HANGAT! - Terjah rumah baru Zizan raja lawak untuk raya
HANGAT! - Suka warna BIRU? baca entri ini
HANGAT! - Meriahkan FORD Fiesta bersama



Jika sebelum ini BBL ada berkongsi  pengalaman beli barang di
 Kedai Online DSYR.COM. Hari ni BBL kongsi lagi satu kedai online favorite BBL
iaitu AVENUE86.COM. Memang tiap-tiap hari BBL akan buka 
supaya sentiasa update dengan promosi & barang terbaru.


AVENUE86.COM adalah sebuah portal membeli belah online terkini & cukup terkenal di kalangan remaja. Kat sini banyak barang funky, terkini & paling penting MURAH. 
BBL suka jenguk portal AVENUE86.COM sebab barang yang di jual sangat unik & comel.
Rasa nak rembat je semua yang ada. Jika korang shopping lebih dari RM86, 
tiada cas penghantaran di kenakan. Alah BBL rasa mesti korang terpukau 
& akan berbelanja lebih dari RM86. 
Pembayaran boleh dibuat melalui semua internet banking seperti Maybank2u.

Benda pertama BBL suka jenguk ialah beg.
Jangan ingat beg perempuan je ada kat portal AVENUE86.COM , 
malah beg untuk lelaki ada di jual. Semua beg sangat cantik & trendy.
Sambil belek-belek beg, BBL cari sekali beg untuk adik perempuan BBL.
Antara beg menarik hati untuk melaram pagi syawal.





Aksesori seperti jam tangan ada di jual. Sangat padan bila bergaya bersama 
baju kurung atau kebaya.


Jangan lupa untuk tambah koleksi teddy bear di bilik korang.



Untuk tablet kesayangan korang, belilah case ini.
Mesti sempoi je pergi ziarah rumah sedara atau rumah kawan-kawan.
Dah tentu rasa kacak bila bersalam dengan nenek kan?



 Dengan setiap pendaftarn sebagai Member & LIKE  Fan Page AVENUE86.COM
korang akan mendapat KOPUN RM8.00 secara percuma!
Mudahkan. Jadi apa tunggu lagi.


Cepat-cepat terjah AVENUE86.COM SEKARANG


BBL ~ cari butang baju melayu mutiara sabah
[=.=]







Suka entri ini? jangan lupa kongsi dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL