Banjir Kilat Di Dungun

1:50 AM

HANGAT! Sedap Cadburry limited edition Xmas 2013
HANGAT! Alasan kenapa korang patut pergi KFC hari ini
HANGAT! Ambil masa 5 saat baca entri ini



Hujan berterusan dari tengah malam 10 Disember semalam 
sehingga pukul 2.30 petang tadi telah menyebabkan Bandar Dungun hampir lumpuh
di sebabkan air hujan melimpah ke premis perniagaan selain
beberapa jalan utama terpaksa di tutup kerana pokok tumbang, air melimpah
selain air bukit melimpah sehingga ke jalan raya.

Turut di laporkan beberapa kawasan perumahan & kampung di naiki air setinggi pinggang.
Kejadian ini berlaku di sebabkan hujan turun tak berhenti selain 
masalah saluran parit tersumbat. BBL kebetulan bangun awal hari ini &
sempat jugak terjah  beberapa tempat yang di naiki air.
Memang tak sangka banjir kilat boleh menyebabkan air bertakung
sampai masuk dalam kedai cuma tidak seteruk banjir di Kuantan 
sehingga air melimpah ke dalam mall.

Kejadian ini turut di share oleh pelajar Uitm Dungun di Oh! Media.


Ini antara gambar yang sempat BBL snap semasa kejadian berlaku

 


Juga rezeki di hari hujan


BBL ~ Doakan kami selamat dari bencana banjir ini
[T,T]

HANGAT! Sedap Cadburry limited edition Xmas 2013
HANGAT! Alasan kenapa korang patut pergi KFC hari ini
HANGAT! Ambil masa 5 saat baca entri ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. semoga keadaan kembali pulih. Aminnn. tasneem doa kan semuanya selamat :)

    ReplyDelete
  2. Pray For Ganu,semoga keadaan kembali normal :)
    New Entri updated : "Kau Bercuti kat mana ? "

    ReplyDelete
  3. Besarnya ikan.. semoga semuanya selamat dan kembali sedia kala

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/12/pagi-ahad-di-tasik-titiwangsa.html

    ReplyDelete
  4. Bahaya bro. Semoga selamat semua disana. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL