Terima Kasih Untuk 200K

8:54 PM




Alhamdulilah. Terima kasih korang sudi terjah blog BBL tak seberapa ini.
Penat balik kelas tadi ingat nak terus baring tidur je tapi bila buka blog
terus hilang mengantuk & tak sabar nak update entri.


Pagi tadi sebelum pergi kelas sempat lagi tengok komen terkini.
Rasanya baru dalam 199 200 macam tu. Malam ni dah jadi 200k.
Terasa macam mimpi kejap dah lebih dari 200k page view.
Bagi diri BBL sendiri, 200k nilai cukup besar. 
Lagi pun blog ni baru nak berusia 3 tahun januari tahun depan.

Terima kasih paling tak terkata terima kasih buat CEO BBL.
Buat CEO - Commentor Executive Officer seperti Yumida, Adam Faiz,
termasuk korang blogger BFF Terhebat BBL rajin tangan komen setiap entri.

Terima kasih sekali lagi Kepada semua BFF yang sudi follow tanpa di paksa.
Setiap hari BBL selalu nasihat diri sendiri supaya update entri bukan
sebab nak glamour tapi nak kongsi info yang mungkin best untuk

Lupa nak ucap terima kasih kepada tukang giveaway, segmen, contest & review.
Dalam sibuk-sibuk BBL memenuhkan ruang giveaway serba sebanyak
terkena tempias trafik dari giveaway, segmen & review korang.

Apa pun tanpa korang blog ni sepi sebab BBL update & baca entri sendiri.
Lepas ini semangat jari jemari nak exercise atas lappy makin bertenaga la.
Jangan risau sebab BBL akan cari entri best untuk bacaan korang.


BBL ~ TERIMA KASIH DAUN KELADI
__Y('"-'')/*

HANGAT! Ada sesuatu istimewa di GSC

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Yeahh ! Samalah pageview kitaaa. Baru je cecah 200K. :D

    ReplyDelete
  2. wah tahniah pv makin up
    teruskan berkarya n berkarya

    ReplyDelete
  3. wah...blog kita rupanya adik beradik laa bro..blog aku pun turn 3 years jan depan...Elakkan lahir kat hospital yang sama...hehehe

    Regards
    -Follower 344-,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. tahniah.. smoga terus suksess dalam dunia blog..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL