Update Patung Hello Kitty - Dah Cukup Adik Beradik

11:53 PM

HANGAT! Amaran terkini dari kerajaan Malaysia
HANGAT! Jualan murah di KFC
HANGAT! Nak tengok dinasour secara live?



BBL nak update entri ni dari hari Khamis lagi tapi dek ada kerja belum setel,
maka entri ni mendiamkan diri dalam draf.

Akhirnya BBL dah berjaya kumpul kesemua Hello Kitty Fairy Tales
Little Red Ridding Hood & terakhir Singing Bone.


 Apa yang menjadikan  koleksi BBL lebih limited edition apabila 3 kotak Hello Kitty
ada tandatangan Ronald McDonalds. Fuh bertambah sayang la.


Kini BBL dah susun elok-elok dalam almari kaca.
Semalam pun ada sepupu datang bertanya beli kat mana Hello Kitty ni.
Adoi, penat cerita dari A sampai Z suruh dia beli satu.
Hahaha

BBL ~ Beli lah lagi
[>.<]**

HANGAT! Amaran terkini dari kerajaan Malaysia
HANGAT! Jualan murah di KFC
HANGAT! Nak tengok dinasour secara live?

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL