Tutorial Membuat SnowMan Oleh Rakyat Malaysia

5:48 PM



Minggu depan seluruh dunia akan menyambut hari natal.
BBL pun akan berkerja pada hari krismas sebab dapat payment 3x ganda dari rate biasa.
Tak meriah hari krismas tanpa snow man ala-ala olaf dalam Frozen.
The best thing is ini video rakyat Malaysia tunjuk tutorial buat snowman.
The sad thing is dorang pelajar kat USA & 
tapi kat Malaysia mungkin boleh cuba di  pantai.
Cun?

Perhatikan gelagat dorang, sangat kelakar time guling snowball.



BBL ~ boleh buat ais kepal la
[>,<]/^^

HANGAT! Anak saya ada 5 power

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. ada ke salji kat sini..hehehe...nak buat jugaklah...

    ReplyDelete
  2. kalo kat malaysia ne tiba-tiba je turun salji terus nak buat snowman ne..hehe

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL