Contest Percuma Kalendar 2014 Bergambar Sendiri

3:10 AM

HANGAT! Tak sabar nak tunggu tahun baru 2014
HANGAT! Bauncer KFC RM20 untuk anda
HANGAT! Baca & beritahu kepada orang tersayang 


Kenapalah hari Isnin jauh sangat dengan hari Jumaat &
hari Jumaat dekat sangat dengan hari Isnin?


Salam hari Isnin semua, hari yang cukup malas buat BBL nak pergi kelas.
Tak lama lagi nak tahun baru 2014 maka sibuklah BBL nak cari kelender percuma.
Kebetulan syazwani sedang hangat dengan Contest Percuma Kalender 2014 Bergambar Sendiri jadi lebih baik BBL join sebab setiap pemenang akan mendapat kelendar.
Yang penting ada muka BBL kat kalender tu. Memamg hari-hari akan tengok kalender tu.

Syarat-syarat Penyertaan boleh RUJUK DI SINI

Lupa nak cakap, buat korang kusut kepala nak cari doorgift sticker, banner, bunting,
thank you card, sticker motor atau buku Yassin untuk majlis keraian boleh hubungi
Syazwani melalui kedai online WB Artwork Center 

Meh lah join Contest ni, untung menang dapat kalender tahun 2014

BBL ~ hujan je hari ini
[=.=]!

HANGAT! Tak sabar nak tunggu tahun baru 2014
HANGAT! Bauncer KFC RM20 untuk anda
HANGAT! Baca & beritahu kepada orang tersayang 

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

9 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Gudluck BBL. Thanks sebab singgah blog aku. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  2. selamat berjaya...saya join juga..done follow here ^^

    ReplyDelete
  3. Cantik design calendar..selamat bersegmen BBL :)

    ReplyDelete
  4. Yong singgah sini.. good luck jga BBL :)

    ReplyDelete
  5. Salam Kak Lya Dtg Sambil Balas KUNJUNGAN
    DONE FOLLOW u

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    salam ukhwah.. ツ
    - million thanx kerana sudi
    singgah..!
    - syukran jazilan juga kerana
    sudi tinggalkan jejak..
    Http://cinta5november.blogspot.com ^_^

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL