Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

9:06 PM

HANGAT! Tak sabar nak tunggu tahun baru 2014
HANGAT! Bauncer KFC RM20 untuk anda
HANGAT! Baca & beritahu kepada orang tersayang 



Blogger otai Hasrul nak bagi RM50 kepada pemenang. Boleh buat beli gula-gula.
Korang boleh isi borang peraduan DI SINI.

Syarat giveaway pun cukup mudah & tak salah kalu BBL tumpang memenuhkan ruang kan.
Jomlah join sekali.

BBL ~ rajin pulak bulan ni nak terjah semua segmen, contest & giveaway
[^.^]D

HANGAT! Tak sabar nak tunggu tahun baru 2014
HANGAT! Bauncer KFC RM20 untuk anda
HANGAT! Baca & beritahu kepada orang tersayang 


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

7 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. all the best. semoga menang. hihi

    ReplyDelete
  2. Lin datang dari segmen yang sama, good luck :)

    ReplyDelete
  3. Good Luck BBL...

    K idah pun join juga... :D

    ReplyDelete
  4. datang singgah dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai-oleh.html

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL