Belajar Memasak Dengan Chef Ustaz

12:04 AM



Seorang lelaki tak semestinya kena pandai makan sahaja.
Zaman milinium sekarang ustaz pun kena pandai memasak &
bukan sekadar petah berbicara. 
Well BBL teringat arwah atuk yang suka memasak & itu mungkin faktor
nenek cintakan atuk sampai the end of their life. 
Kata nenek, lelaki sangat kacak bila memasak di dapur walaupun masak nasi.

Hari ni mungkin BBL akan cuba buat oreo crepe sebab terpengaruh dengan ustaz ni.
Lupa nak bagitahu, ustaz ni jugak buat tutorial buat snowman sempena krismas.
Buat wanita di luar sana, carilah bakal suami macam ustaz ni.
Untung dapat suami macam dia, beriman, kacak & pandai masak.



BBL ~ sedap jugak makan oreo crepe waktu petang
[^ ^] /*\ [^ ^]

HANGAT! Gempak habis tengok dengan tv ni, percayalah

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

9 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. lelaki kalau pandai masak hidup senang kahkahkah

    ReplyDelete
  2. sekalarang tak kira lelaki atau perempuan, kena serba boleh.. heheh

    ReplyDelete
  3. ada potensi jadi suami mithali ni nanti. Orang lelaki kalau pandai masak .... seksi tau! hehehehe

    ReplyDelete
  4. senang kalau pandai masak. perut rasa lapar je masuk dapur campak bahan dalam kuali siap nasi goreng kampung hahaha

    ReplyDelete
  5. salam,
    saya nak ajak awak join kontest kt blog saya . Peluang untuk memang memang cerah. Seramai 16 orang pemenang dicari untuk kontest U-Blogger. Jom sertai cepat~ http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    tq :)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL