OST Drama Rindu Awak 200%

1:01 AM




OST Drama Rindu Awak 200%

Dato' Siti Nurhaliza - Jaga Dia Untukku



Liril lagu Dato' Siti Nurhaliza - Jaga Dia Untukku


Mahu ku bersama
Mahu ku ke sana diriku tak di sini lagi
Waktu tak bicara
Lama terasa seakan terhenti mengiringiku

Tenanglah duhai jiwa
Tebarlah tulus doaku kepadanya
Saat ku tiada

Chorus:
Oh Tuhan jaga dia untukku
Kalaku masih Jauh
Bagai menghitung resah
Berkepingan berderaian
Tuhan jaga dia untukku
Selamanya ku ada
Mencipta syurga bersama
Menyayangi mendampingi Dia

Terbangkan diriku
Bersayap seribu biar detik menjadi laju
Langit pun mendengar
Jadi penawar mengusir debar jatuh ke dasar

Tenanglah duhai jiwa
Tebarlah tulus doaku kepadanya
Saat ku tiada

ulang Chorus:
Mungkinkah ini menguatkan kita
Lambang cinta ku dan dia

-------------------------------------------------------------------------------

Asfan -  Maafkan Aku 




lirik lagu Asfan -  Maafkan Aku 

Lama sudah kumencari bayang-bayangmu
Yang hilang bertahun-tahun yang makin reput
Bila tersedar di atas kesilapan diriku
Kulupakan cerita lama dan terus kembali

Maafkanlah aku
Bila aku melukai hatimu
Mungkin juga kita yang terlupa
Siapakah diri ini

Bila tiada lagi
Kusedari kisah ini terhenti
Cubalah fahami
Cinta ini memerlukan kau dan aku

Tidak terdaya untukku menanggung rindu
Dan tidak terdaya aku melepaskanmu
Bila tersedar di atas kesilapan diriku
Kulupakan semua dan kembalilah

Maafkanlah aku
Bila aku melukai hatimu
Mungkin juga kita yang terlupa
Siapakah diri ini

Bila tiada lagi
Kusedari kisah ini terhenti
Cubalah fahami
Cinta ini memerlukan kau dan aku


---------------------------------------------------------------------

Kamelia Syermain -Khabar Aku




--------------------------------------------------------

Sembunyi Rahsia - Asmidar




Tonton Episode Penuh Di Sini

BBL ~ lagu Dato Siti sedap
(╯^□^)╯


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. kenapa lirik lagu maafkan aku mcm xkene jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. lirik lagu tu half je. Kena cari yang full version nanti

      Delete
  2. drama ni mcm best je, sbab dari novel jgak klau tak silap. tapi klau dh tngok takut ketagih nk tngok hari-2..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kalu dah tengok 1 epsiode mesti nak tengok sampai habis

      Delete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL