Saya Jual Sandle Gladiator Raya

5:42 AM


- TAWARAN TELAH DI TUTUP - 

Assalamualaikum & hai

Dah ade gladiator sandle raya yang smart mcm nie? kalu belum jom ramai-ramai pakat dapatkan sandle nie, sebelum kehabisan stok pre-order 2minggu yer, order dari Korea, rugi tak grab sebab bukan semua orang ade sandle macam nie, limited edition pulak tu, mesti style, kacak, tampan & handsome pagi raya pakai gladiator sandle nie dengan jubah raya. Jangan hairan kalau jiran sebelah tanya siapa gerangan anak handsome pakai gladiator sandle.

Size dr 5-10(39-44)

Design A RM 85
Design B RM100
Design C RM 100
Design D RM 159
Design E RM 48




Harga termasuk postage. Last order next week pada 10 Julai 2014 sebab tak nak sampai lambat. 

Berminat boleh whatpps laju-laju 0179071892 
atau PM je di facebook www.facebook.com/marou.hijau

BBL ~ klasik style di pagi raya
✌(◕‿-)✌


- TAWARAN TELAH DI TUTUP - 

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL