Update Doodle Header Minggu Ke 3

6:42 AM



Alhamdulilah, sudah masuk minggu ke 3 kita berpuasa bermakna sudah 15 hari berpuasa. Seperti BBL janji, setiap minggu header akan bertukar wajah. Minggu ni BBL hadir dengan header seperti di atas. Tinggal lagi  13 hari untuk kita berpuasa. Sekejap je nak masuk 20 hari Ramadan. Tak lama lagi Ramadan akan pergi meninggalkan kita. Harap sangat tahun ini tiada halangan untuk puasa penuh bulan Ramadan kali ini. Amin.

BBL ~ jom tawarih
= ( ̄ρ ̄) =


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. simple dan cantik.. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  2. betul tu sekejap je masa berlalu kan, :)

    ReplyDelete
  3. kita makin menghampiri 10 mlm terakhir ...

    ReplyDelete
  4. a'ahkan, rasa sekejap je masa berlalu. rasa mcm baru je start puasa. huhu

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL