Duit Raya Dari Churp-Churp

10:12 PM



Assalamualaikum & hello there,

Alhamdulilah, duit raya Churp-Churp dah sampai! Belum habis puasa dah dapat duit raya. Ini cek pertama dari Churp-Churp selepas cek pertama dari Nuffnang tempoh hari (rujuk di sini). Sebenarnya dah cash out akhir April tapi baru hari ni pergi ambil surat-surat di rumah lama, woo nasib baik cek ini tak hilang. sob sob. 

Duit ni BBL akan guna untuk buka akaun ASB 2 : GEN Y minggu depan. Tunai cek dengan Bank Islam lebih cepat tak sampai 3 hari bekerja dah dapat duit tu. Sekurangnya nampak jugak hasil share kempen RM0.20 + dividend ASB setiap tahun. Azam BBL, setiap duit dari Churp-Churp, 8Share & Nuffnang akan terperap dalam ASB sampai lebam. Buat masa ni, duit internet ni elok simpan sahaja, duit gaji pun masih lagi boleh support komitment sedia ada. Insyallah ada lebih, BBL akan buat giveaway nanti khas untuk korang semua. Cun kan!

Sekarang ni tengah tunggu kad raya dari blogger sampai depan rumah, fuh mana kad raya ni. Tak havoc raya tanpa kad raya rare bukan e-kad FB. Nanti BBL balas kad raya tu ya. Siapa nak hantar kad raya pada BBL, boleh komen di bawah, nanti BBL e-mailkan alamat rumah ya. 

Terjah sekali :

BBL ~ kumpul banyak sikit baru cash out
ヘ(^_^ヘ)


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

18 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Hi BBL, bagusnya kan...dapat duit nuff dan churp2 simpan kat ASB...good...nani dah banyak leh bawak pi melancong kan...

    ReplyDelete
  2. Tahniah-tahniah.. Bekerja keras nak kumpul duit churp-churp nie kan? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih untuk anda semua yang sudi klik. Terima kasih banyak-banyak

      Delete
  3. Replies
    1. hehehehe
      dulu pernah la macam nih
      skrg baru nak aktif balik ber blog :)

      Delete
  4. tahniah ... pandai menyimpan ... bagus , bagus !

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. salam Ramadhan...
    bestnye die dapat duit raye...
    nak jugak...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak dengan Churp2 atau Nuffnang hehe

      Delete
  7. tahniah BBL, perancangan yg teliti.. bagus tuu..:)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL