Cash Out Nuffnang Tahun 2015

9:11 PM


Assalamualaikum & hello there,

Akaun Nuffnang BBL dah jadi RM0.00 selepas cashout tapi buka hari ni ada beberapa kempen dah kredit earning CPUV & CPC. Alhamdulilah rezeki masuk lagi lepas dah tekan butang cash out. Ada 4 kempen lagi tengah running. Harap minggu ni ada kempen baru akan masuk. Hehe



BBL cash out 30hb April. Jika di ikutkan status geli-geli Glitterati, cash out akan di proses dalam masa 30 hari means awal  bulan Jun dah sampai cek tu. Apa pun kena sabar. Nilai cashout pun sangat alhamdulilah. Dah lama gatal tangan nak tekan button cash out tapi buat sabar hingga hujung bulan baru cash out. 


Duit tu nanti planing nak beli barang elektrik. Ni pun gara-gara jelly bean tengok Nad cash out Nuffnang beli tv RM1K kat Aeon. Terus happy sorong troli dengan tv baru. Sama jugak Mek Onie dengan MacBook Air baru dia. Lagi bertambah 4 kilo tahap jelly bean tapi nak beli MacBook tak cukup duit. Kadang-kadang terikut jugak cara Yumida gunakan duit cash out Nuffnang buat bayar hutang PTPTN. At lease tak merasa duit sendiri keluar, just guna duit dari blog. Agak berguna teknik Yumida tu. 



Sekarang ni BBL kena naikkan balik earning selepas cash out ni. Churp-Churp & 8Share kena tunggu jadi 'gunung' 20sen baru nak cash out buat simpan dalam ASB. 

BBL ~ terima kasih sudi klik-klik Nuff ye
◎ヽ(^・v・^=)~

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

18 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. wah, seronoknyaaa!!! bila la nak dapat peluang cash out ni... kempen CPUV pun tak pernah lagi dapat.. maybe blog tak cukup awesome lagi kot mcm BBL.. BBL ada tips? share la sikit.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah Zue, nanti ada kempen CPUV melekat tu. Try hantar tiket ke Nuffnang mintak 1 kempen CPUV..

      Delete
  2. wahh, tahniah! :D simpan duit cash out utk travel pun menarik jugak kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu tapi untuk travel dalam Malaysia okay je

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulilah rezeki merasa duit Nuffnang 2015

      Delete
  4. wah, rezeki tu. tahniah. hehe

    ReplyDelete
  5. Salam akak and abang

    Nak minta izin iklan sikit yee,,peace.

    sapa orang yang nak gi bandung murah bolehlah try pakej jimat ay murah jer RM229 per person for 4day3night

    (rate termasuk 3 bilik room 3star hotel-swiming pool and tengah banda loxcation,FULL transport, and buffeet breakfast) MURAH GILLLER KEHHHH!! (confirm)

    Programnye free and easy jer ya akak sila nak pegi mana sahaja kat bandung

    contoh butiran perjalanan

    firstday (shopping day)
    >Bandung airport or train station Bandung banda
    >Pasar Baru membeli belah
    >Toko Tiga (Branded Jeans)
    >depasion factory outlet kain potong
    >rumah kain dan telekung
    >Factory Outlet At Jalan Riau and dago

    seconday (explore north bandung)
    >Gunung Tangkuban Parahu
    >floating market
    >sariater Hot Spring
    >kampung daun restaurant / dusun bambu
    >wisata naik kuda
    >Strawberry and tea park
    >Membeli-belah di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre

    thirdday (explore north bandung)
    >kawah putih crater
    >trans studio indoor themes park
    >rengganis crater
    >situ pattenggang lake / paris van java shopping mall / cihampelas street / ciwalk shopping mall
    >rumah kain sulam taman kopo / rumah kain sulam dan telekung pesona
    >cibaduyut-shoes and jacket leather original


    lastday (sayonara Bandung)
    >check out hotel
    >memberli oleh2 bandung
    >Airport transfer

    Term and condition
    *rate included sewa kereta andriver also petrol and parking semasa 4day tuh guna kereta yang selesa yee full acon
    *rate included 3 room king bed size/twin hotel 3star with swimming pool andbuffet breakfast
    >rate 6 pax~229rm per person
    >rate 4 pax~269rm per person
    >rate 2pax~389rm per person
    >semua driver kat company kami adalah moslem so tak payah risau lahhh

    >tempahan by whatapps +62 895 2608 0498 (ahmad faturrahman) or
    email alifabandungtour@gmail.com

    trimakasih dan selamat berjumpa kat bandung,,,,, peace and love

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL