#CubaMakan : Cafe Simlyd NU Sentral

6:48 PM

3

Assalamualaikum & hello there,


Baru-baru ni BBL ada singgah makan di cafe Simplyd NU Sentral. Tak silap rasanya pernah sebelum ni BBL pernah makan jugak tapi outlet Avenue K. Tu yang terasa singgah lagi cafe comel ni.


Jika korang kebetulan berada di NU Sentral atau KL Sentral, jangan segan cuba makan di Simplyd aras ground floor. Kalu dari aras lalu pejalan kaki dari KL Sentral korang hanya perlu turun aras bawah dari Victoria Secret, jalan terus ke Starbuck & belok kiri. Cafe Simplyd terletak hujung sekali.

Menu simple untuk lunch hour

Pasta, sandwish & burger ialah main menu kat sini. Sekali-sekala kalu lunch makan spagheti tak salah kan. Lagi pun semua menu sedap mata memandang. Sesuai sangat untuk para perempuan yang nak lunch simple dalam mood diet. 

*klik untuk besarkan


Hahaha. Kalu korang datang lunch kat sini waktu peak hour harap bersabar kalu kena que panjang sebab seat & table sangat limited. Tambah lagi kalu customer kunyah slow & leka borak. Nasib baik BBL pergi weekend, customer pun kurang so boleh makan dengan senang hati. Wink..wink..


Kali ni BBL makan Chicken Avacado & Pine Nut. High recommend untuk korang cuba. Rasa pun sedap. Tambah ada sos cili..fuh kunyah sampai habis. 

*Chicken Avacado & Pine Nut RM 13.50


Jangan lupa untuk add-on All Day Set cuma RM5.50 untuk pilihan 1 skewer Honey Soy & Garlic Chicken + 1 Classic Lemon Blast Ice Tea atau Lemonade. Pilihan air pun banyak termasuk kopi, teh, shakes & ice tea tapi paing favorite mestilah classic lemon blast. 

*Peach & Mandarin RM6.50 &  Classic Lemon Blast RM5.90


Tak sempat nak keluar office tapi nak makan makanan Simplyd? Jangan risau kerana Simplyd ada menyediakan khidmat penghantaran & pick up di outlet. 

*klik untuk besarkan


Korang boleh pergi cafe Simplyd di outlet The Curve, Avanue K atau NU Sentral. Boleh date kat sini pulak ye. 

Maklumat lanjut boleh layari

- Website - 

- Facebook -

- Instagram -

BBL ~ oh sedap yum yum
(⁎⚈᷀᷁⚈᷀᷁)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

13 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. best jugak kalau terasa xnak makan nasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. sekali sekala belanja perut makan pasta

      Delete
  2. My fav. Their foods are not bad jugalah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! tetiba faling in love dengan Simplyd

      Delete
  3. WAH MACAM BEST. kene cubaaa. harga pun okayyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena cuba kalu nak tahu sedap atau tidak

      Delete
  4. belum pernah makan sini wei.. huhu

    ReplyDelete
  5. Macam nk g cuba, kebetulan ada voucher buy 1 free 1 utk main dish hihu

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL