Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Friday, February 26, 2016

10 Sebab Kenapa Mesti Shopping Dalam ensogo.com.my

Assalamualaikum & hello there,

Ni ha BBL nak share satu lagi portal membeli belah yang super owesome untuk korang shopping. Laman portal ini dah lama bertapak cuma korang je tak tahu ada tempat shopping online murah. Paling syok ada barang lagi murah compare portal shopping lain yang anda selalu buka untuk cuci mata.

Kenalkan 


laman membeli belah paling ideal & lengkap dalam internet kingdom


Eh mesti korang cakap dalam hati, semua portal shopping online sama je barang dan harga lebih kurang sama je. Meh BBL kongsi 10 sebab kenapa mesti shopping dalam ensogo.com.my

SEBAB No1 : Barang premium pada harga murah

Dalam ensogo.com.my ada pelbagai barang dari bermacam jenama terkenal dijual lagi murah compare harga di kedai. Produk jenama Nike, Adidas, Armani Exchange, Burberry, Channel, Casio, DKNY, Fendi, Fossil, Miu Miu hinggalah korang cakap apa sahaja brand confirm ada. Kalu nak list, 2000 patah perkataan tak cukup. 

Yang seronoknya bila kesemua barang brand dijual pada harga agak murah dengan potongan diskaun istimewa buat pelanggan ensogo.com.my . Ada barang beribu ringgit boleh dibeli pada harga beratus ringgit je selepas diskaun hampir 81%. Tak percaya, check out sendiri  ensogo.com.my


SEBAB No 2 : 10 tingkat untuk diterokai!

Dalam ensogo.com.my ada 10 tingkat bermula 

  • Department Fesyen - LEVEL 1
  • Department Barang Electronik - LEVEL 2
  • Department Produk Elektronik Dapur - LEVEL 3
  • Department Kecantikan - LEVEL 4
  • Department Perkakas Dapur - LEVEL 5
  • Department Perabot & Dekorasi - LEVEL 6
  • Department Barang Bayi - LEVEL 7
  • Department Sukan & Kesihatan - LEVEL 8
  • Department Makanan Kesihatan & Vitamin - LEVEL 9
  • Department Barangan Runcit - LEVEL 10

So, sila cuci mata elok-elok setiap level. Kan sesat.

SEBAB No 3 : Beli barang dapur online je dalam ensogo.com.my

Betul! Bukan main-main tau. Buka je ensogo.com.my anda boleh shopping pelbagai barang dapur seperti makanan bayi, tisu, Milo, maggi, kacang, air tin, kopi atau teh, biskut, jajan,sampai snek Appolo 30sen pun ada tau. Produk import dari Jepun dan Korea jugak boleh didapati. Dalam ensogo.com.my semua ada. Pada masa akan datang lebih banyak produk dapur boleh dibeli. Jangan risau. 


SEBAB No 4 : Shopping, cuci mata, survey di mana-mana lokasi & 24 jam 7 hari seminggu

Sementara tunggu bas atau dalam train kenapa tidak survey barang dalam ensogo.com,my dengan mudah melalui app di smarrtphone atau tablet. Download app Ensogo yang berwajah baru sekarang.

*Nikmati diskaun RM20 bila anda membuat pembelian melalui ensogo App 
Download App ensogo di GooglePlay atau AppStore


SEBAB No 5 : Beli barang rare/unik khas buat orang tersayang

Antara sebab kenapa korang mesti check out produk dalam ensogo.com.my mestilah ada banyak barang rare/unik sesuai untuk dijadikan hadiah buat orang tersayang atau sebagai hantaran kahwin nanti. Antara produk mungkin special bila anda seorang je guna termasuklah 

* Payung edisi terhad dengan corak istimewa - beli DISINI

 
* kusyen bercorak potongan buah - beli DISINI


*Sticker wallaper - boleh beli DISINI


*Sleeping eye mask - boleh beli DISINI


*Beg sandang 3D - boleh beli DISINI


*tshirt 3D fit untuk lelaki - boleh beli DISINI 


SEBAB No 6 : TOP 100 Produk Best Seller

Beli sebelum terlambat kerana banyak produk ensogo.com.my menjadi Best Seller setiap bulan seperti produk wangian, kasut, pakaian, pampers, telefon, jam, produk kesihatan hinggalah barang penjagaan diri. Boleh sebab limited edition tapi kerana harga lagi murah dari harga di pasaraya. Tak percaya boleh rujuk sendiri ensogo.com.my top 100 BEST SELLER.


SEBAB No 7 : Jualan murah setiap jam 8.00 malam

Buat masa sekarang ensogo.com.my mengadakan jualan hebat bermula jam 8.00 malam setiap hari melibatkan semua department store termasuk produk lelaki, perempuan, perabot, produk elektronik, barang dapur hinggalah pampers bayi. Best betul kan?


SEBAB No 8 : Cara pembayaran mudah


ensogo.com.my menerima pembayaran melui:

  1. Cash On Delivery (COD)
  2. PayPal
  3. VISA/MASTERCARD
  4. Online banking bank - RHBNow, Maybank2u, Hong Leong Connect, CIMB Click, myBSN,AmBank Group & AFFIN Bank.
Terpulang kepada anda mahu bayar cara yang sesuai. Yang penting boleh bayar & senang kan.

SEBAB No 9 : PROMOSI kaw-kaw

Lupa nak bagitau, ensogo.com.my jugak rajin membuat promosi luar biasa untuk barangan terpilih. Khas buat suri rumah contohnya, sekarang ada promosi bulanan di Department Pekakas Rumah. Rugi kalu tak rebut peluang sekarang. Promosi mesin basuh serendah RM599. Rujuk link ini - DEPARTMENT HOME APPLIANCES


SEBAB No 10 : Tempat lain dah famous amous

Di Hong Kong, Indonesia, Filipina, Singapura dan Thailand ensogo.com dah cukup popular dikalangan berjuta peduduk negara tersebut kini tiba masa untuk anda menjadi sebahagian dari pembeli ensogo.com.my. 


Tunggu apa lagi? Boleh buka ensogo.com.my sekarang untuk tawaran istimewa hari ini. Terokai sendiri keseronokkan membeli belah secara online di ensogo.com.my

BBL ~ baju 3D tu nampak awesome!
ヘ(◕。◕ヘ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

2 comments:

  1. Senang dan mudah dengan adanya perkhidmatan macam ni, macam macam ada. thnks for sharing

    ReplyDelete
  2. first time dengar.. menarik juga web nih..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...