Dah Dua Juta Pageview!

4:20 AM


Assalamualaikum & hello there,

Tak perasan pulak pageview blog dah lepas dua juta. Minggu lepas terpandang jugak cuma angka 1.97 juta lagi. Pagi tadi baru reader ada tinggalkan komen tentang pageview dah dua juta sekarang. Terus mengelabah tengok stat di blog. 


Terima kasih korang yang dah singgah sekali, dua kali atau berkali kali blog BBL ni. Yang tinggalkan komen tu, berjuta terima kasih BBL ucapkan kerana tanpa korang, tak akan tersampai dua juta page views tu. Rasanya pageview banyak sebab seo key advertorial atau entri tonton online drama slot Akasia TV3 tu.

Bila dah ada no pageview baru ini rasa bersemangat nak kejar angka tiga juta pulak walaupun nampak jauh. Kalu pandai main key word seo rasanya tak susah nak dapat sebelum hujung tahun 2016 ni.

BBL ~ terima kasih semua
ヘ(◕。◕ヘ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

9 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL