Ikon Iklan Nuffnang Skyscraper Yang Baru

10:14 PM

Assalamualaikum & hello there,

Mungkin BBL baru perasan hari ini atau Nuffnang baru tukar bermula pagi tadi? Dah memang jadi rutin harian mesti buka blog sendiri kan. Survey apa iklan Nuffnang yang terpampang. Tu yang perasan kenapa iklan Skyscraper dah bertukar bentuk bulat. Siap ada caption I'm Nuffnang blogger. Agak cute jugak!



Ingatkan blog BBL je berubah ikon, rupanya blog blogger lain pun sama. Tak percaya cuba check blog korang sendiri. Mungkin bila keluar iklan baru berubah jadi Skyscraper seperti sebelum ini. 


Buat masa sekarang, mode iklan lain masih sama seperti sedia kala. Tapi tak sure kalu akan turut berubah. Iklan Large Rectangle je hanya tinggal ikon ads by Nuffnang bila tak keluar apa-apa iklan. 


*update

BBL dah double check, rupanya iklan Skyscraper kembali pada size asal bila CPUV tengah running. 


BBL ~ ada CPUV baru hari ini
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. hi awak :D moga terus dimurahkan rezeki

    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. hi awak :D moga terus dimurahkan rezeki

    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL