Cara Saya Hapuskan Bau Busuk

10:08 PM

Assalamualaikum & hi the internet,

Sebut je bau busuk mesti semua orang tak suka. Sebab apa? sebab berbau busuk la..bila hidung terbau something pelik mesti terus tutup hidung laju-laju. Termasuk diri BBL pun anti bau busuk. Kadang-kadang bila badan keluarkan aroma tak senang duduk mesti rasa rendah diri atau malu kan.

Stay di rumah sewa dengan budak lelaki bujang memang menguji kesabaran. Bau kurang menyenangkan cepat je datang walaupun dah kemas bersih. Biasanya tempat yang mudah menjadi port busuk ialah

1. Rak kasut
2. Ruang dapur
3. Bilik mandi
4. Katil tidur & bantal (sebab ada bantal busuk)
5. Sofa
6. Depan rumah (housemate ada bela kucing)

BBL pernah cuba letakkan daun pandan & limau kat tempat di atas tapi kurang berjaya sebab bau limau tak kuat memerangkap bau busuk area terbuka macam ruang tamu. 

Tapi kini tiada masalah lagi dengan Be Fresh Multi Purpose Spray - satu botol untuk satu rumah - semua jenis problem bau busuk.


Kelebihan Be Fresh Multi Purpose Spray 

- Cegah bau busuk (mestilah)
- Kuasa serap bau hancing
- Tiada alkohol
- Berasakan air
- Ekstrak pati tumbuhan

Yang bestnya Be Fresh Multi Purpose Spray boleh sembur terus kawasan problem dalam rumah 

- Bulu kucing / halau lalat
- Sofa fabric / langsir
- Pakaian dalam almari
- Gosok / iron baju
- Ruang tamu / dalam kereta
- Ruang pejabat
- Sangkar binatang peliharaan korang (kucing, arnab, hamster)


Even kat office pun BBL sembur-sembur kat sudut bawah meja & sofa office. Sampai ada dua tiga orang staff tanya kenapa bantal dorang bau wangi. Beli sebotol cukup sembur sebulan ya. Jimat & sangat berguna.


Chop! Bukan setakat tu sahaja, BeFresh MultiPurposeSpray boleh digunakan untuk hilangkan bau hancing, bau hapak najis haiwan peliharaan korang macam kucing. Spray je kat sangkar kucing tu.


Harga Be Fresh Multi Purpose Spray 

Sebotol Be Fresh Multi Purpose Spray cuma harga RM 45 (300ml) boleh tahan hingga sebulan. Postage tambah RM 7 je.

Cara dapatkan Be Fresh Multi Purpose Spray 

Senang sahaja, sekarang zaman melinium. Order online je terus sampai depan rumah anda. 

Alamat
Koi Venturea Marketing
No 22 Jalan Putra Indah 9/1D
47650 Subang Jaya, Selangor

No Telefon : 03-5103 9093 / 019-320 2122


BBL ~ senang je nak hilangkan bau busuk
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Wowww..
    Boleh try nanti..
    Perkongsian yang menarik nie..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL