Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Monday, December 5, 2016

Unboxing Kotak Joy of Life Dari Lazada

Assalamualaikum & hello there,

Dua hari lepas abang GDex ada hantar parcel kat office. Termenung kejap bila masa BBL ada order barang online. Rasanya semua order Lazada dah selamat sampai minggu lepas termasuk yang kat kampung tu.

Bila kat rumah baru unboxing barang misteri dari pengirim Lazada Malaysia. Boleh tahan berat & besar jugak bungkusan. Tak kan santa hantar gift awal sebelum krismas kan. Rupanya bila buka...


Oh hadiah kotak Joy of Life Lazada sempena 11.11 > 12.12 Online Revolution - Brands For All. Fuh terharu kejap hati dapat hadiah special ini. Jom tengok ada dalam kotak tersebut. 

Ada dua belas barang kotak tersebut. Cukup lengkap untuk satu family BBL ni. 


- Untuk Lelaki Pencinta Gajet -


- Kebetulan memory kad untuk action cam BBL dah penuh, boleh guna Extreme SanDisk 64GB untuk snap lagi banyak gambar atau video. Fuh lagi seronok bergambar lepas ni.


- OMG ada VR BOX! Dah lama teringin nak beli VR khas tuk tengok video dalam YouTube. Tak sampai 10 minit lepas bukak kotak ni terus roleplay dengan VR. Satu pengalaman best guna VR. Terima kasih Lazada.

*Boleh beli produk di atas melalui LINK INI 

- Untuk Adik Kecil Yang Comel - 


- Drypes Touch dengan feature pro skin technology pastinya membuatkan bayi terasa selesa memakainya. Siapa boleh tahan ketawa bila tengok gelagat baby mengeliat mintak kena peluk kan. Kena cuba sendiri & alaminya..


- Tak lengkap pampers tanpa wet tissue. Rasanya MammyPoko adalah pilihan terbaik teman setia sang ibu untuk tukar lampin si manja. Dengan 99% pure water & tanpa pewangi tambahan boleh menjadi pilihan terbaik oleh ibu bapa.


- Sebut pasal serial pagi pasti hanya budak sekolah rendah je kan makan. Kini ada serial breakfast untuk baby tau. Anda boleh cuba berikan Nestle Cerelac NutriPuffs berperiasa pisang & strawberi kepada anak. Boleh di campur bersama susu segar. Makanan berasakan bijiran mesti bayi atau kanak-kanak suka kan nya.

*Boleh beli melalui LINK INI  

- Untuk Ibu Tersayang -


- Maggi OatMee & Maggi Royale Thai White adalah varisi terbaru dari Maggi. Opss BBL dah cuba Maggi Royale Thai White - lagi sedap compare Maggi Tomyam Thai. Anda patut cuba satu pek hari ini.


- Sang ibu rasanya sukakan susu penuh cream, memang patut Lazada sertakan Nestle Just Milk Full Cream Milk dalam kotak Box of Joy ni. Bertambah lebar selepas minum susu ni.


- Wah voucher RM11 dari Lazada sempena Online Revolution pun ada dalam kotak. Boleh guna untuk beli barang kering dapur.

*Boleh beli melalui LINK INI  

- Tak Lupa Untuk Ayah - 


- Sebagai seorang ayah rasanya kopi tak boleh dipisahkan. Itu belum cuba lagi Nescafe terbaru perisa daun pandan. Buka je balang aluminium terus semerbak bau pandan. Packaging cukup nice, boleh guna untuk simpan duit syiling.


- Semarakkan jualan Online Revolution dengan tampal sticker ini pada ruang cermin belakang kereta ayah. Baru driver lain perasan Lazada tengah hangat buat jualan kaw-kaw sampai 12.12 ini. Betul tak?

*Boleh beli melalui LINK INI 

- Untuk Jejaka Maskulin Aktif  - 


- Ini merchandise botol air unik dari Lazada. Barangan special tertera logo Lazada, boleh guna untuk mengisi air kosong atau air sirap sebelum pergi tournament futsal.


- Yang ni paling favorite kepada kaum lelaki terutama size bag sederhana besar. Muat untuk mengisi kasut, towel, bekas air & barang peribadi lain sebelum ke gym atau tournament kan. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Sebenarnya semua produk di atas korang boleh dapatkan dalam website Lazada & banyak potongan diskaun sempena 11.11 > 12.12 Online Revolution Lazada kali ini. Belum terlambat lagi untuk korang shopping sakan dengan berjuta pilihan produk yang ada dalam Lazada.com.my bermula 11 November hingga 12 Disember 2016


Klik banner untuk terus ke laman Lazada Malaysia

Eh BBL nak share kopun diskaun khas untuk pembaca blog. Masukkan kod di bawah sebelum check out untuk potongan harga setiap pembelian. 


BBL ~ sampai 12.12.16 tau...
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

3 comments:

  1. wahhh bestnya barang barang yang BBL dapat!

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat box of joy ni. Jealous! ;p

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...