Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Monday, December 26, 2016

Keunikkan Menu Arab Di Taiba Restoren Cyberjaya

Assalamualaikum & hello there,

Dah lama tak makan nasi arab. Nak terbang ke negara Arab sana susah tak cukup cuti, nasib baik Taiba Restoren offer menu masakan orang arab. Boleh feeling travel ke padang pasir pekena nasi arab masyur tu.

Bagi anda yang tinggal atau akan ke Putrajaya/Cyberjaya, BBL nak commanded satu kedai nasi arab yang berbaloi untuk korang enjoy makan bersama family atau makan sendiri. Oh makan seorang memang tak sesuai sebab nasi depa banyak, elok datang berdua. 


Restoren Taiba offer banyak menu untuk anda nikmati. Jangan risau kerana confirm sedap & kenyang. Antara menu yang ada:


Taiba Salad RM 13.00


Mixed Apperizers RM 15.00


Chicken Kebab RM 9.90


Hanith Chicken RM 14.50
Shish Tawook RM 9.90
Mandi Chicken RM 9.90 
Kabsa Lamb RM 16.90
Mova Fish RM 30.00


Promosi Terkini 

Family Set RM 135 RM 99.90 (5-9 orang)

- Mandi Lamb        - Hanith Chiken
- Kabsa Lamb         - Mixed appetizers
- Mandi Chicken    - Fresh orange (satu jug)
- Kabsa Chicken


Ada cerita lagi menarik, Ayahanda Rani Kulup kipidap dongibap turut hadir merasa makanan timur tengah Taiba Restoren. Katanya, makanan kat sini dah cukup kenyang sampai dia nak repeat makan sekali lagi 40 minit kemudian. Kemain tau, hero Malaysia pun dah merasa makan Mandi Chicken. Anda bila lagi ye?


Ayahanda Rani Kulup dah kenyang makan tadi. Tu dia duk senyum sampai ke pipi. Taiba Restoren ada rahsia tersendiri compare kedai lain kerana beras di gunakan di import khas dari Turki selain chef adalah orang Timur Tengah. Betul-betul air tangan Turki ni.


Lokasi Taiba Restoren


Cawangan Cyberjaya
No 7G, Cottage Walk Off, Jalan Persiaran, APEC
63000 Cyberjaya
(land mark - dekat Nandos/KFC Cyberjaya)
Tel : 03-8322 6310

Cawangan Putrajaya
No 18, Jalan Diplomatik 3/1, 
Presint 15, 62050 Putajaya
Tel : 03-8893 6635 


BBL ~ sekali sekala pekena nasi arab
(^_^)/

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...