Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Sunday, December 25, 2016

Jadual Gaji Kakitangan Awan 2017

Assalamualaikum & hello there,

Semalam BBL pergi sekolah tolong ayah siapkan planing repport cikgu tahun depan, dalam buku planing tu terselit beberapa maklumat penting seperti cuti sekolah, cuti umun & paling top secret mestilah jadual pembayaran gaji kakitangan awan 2017. Sekarang ni dah terbongkar rahsia tarikh gaji. Untunglah orang kerajaan boleh planing duit gaji untuk shopping raya atau pergi holiday tahun depan.



** Tarikh di bawah adalah tertakluk kepada perubahan nanti

 Januari - 19.01.2017 (Tahun Baru Cina 28-29 Januari)
Febuari - 23.02.2017
Mac  - 23.03.2017
April  - 25.04.2017
Mei  - 25.05.2017
Jun  - 12.06.2017 (Hari Raya Aidil Fitri 25-26 June)
Julai  - 25.07.2017
Ogos  - 24.08.2017
September  - 25.09.2017
Oktober  - 11.10.2017 (Hari Deepavali 18 Oktober)
November  - 23.11.2017
Disember  - 21.12.2017

Dah boleh korang bookmark cepat-cepat dalam kalendar telefon tu. Ops jangan lupa share dengan officemate lain jugak. Ha, dah boleh start planing holiday dengan 9 kali cuti hujung minggu panjang ni.. -> senarai hari cuti hujung minggu lama

BBL ~ tak sabar nak masuk tahun 2017 
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...