Haqqi.com.my Hab Kelengkapan Haji & Umrah Serta Fesyen Islamik Mampu Milik

10:25 AM

Assalamualaikum semua. Apa khabar anda semua. Diharap sihal walafiat terutama anda yang bakal mengerjakan haji mahu pun umrah tidak lama lagi. Persiapan nak ke Tanah Suci dah lengkap belum ni? Jika masih tercari-cari kelengkapan, keperluan dan pakaian untuk diguna sepanjang haji atau umrah tu mungkin anda boleh dapatkan dari butik Haqqi atau secara online di www.haqqi.com.my


Haqqi - Hab Patuh Syariah
Bagi anda yang belum tahu, Haqqi.com.my merupakan portal beli belah yang dibangunkan hasil kerjasama Koperasi Tabung Haji Malaysia dan Glass Go Media Sdn Bhd. Haqqi merupakan pusat sehenti yang mempamer, menjual dan menawarkan barangan kelengkapan dan keperluan Haji Umrah serta fesyen islamik bagi lelaki dan wanita. 

Malah kesemua barang kelengkapan haji boleh dapatkan complete secara walk in ke butik haqqi atau pembelian online dan penghantaran terus seluruh negara. Senang cerita one stop centre bagi mereka yang mahu ke Tanah Suci. 


Senarai Kelengkapan Haji/Umrah

Lelaki
Wanita

2. Jubah
3. Kurta
4. Tasbih
8. Kometik  


10. Tasbih
11. Kometik    



Tidak setakat menjadi tumpuan pelanggan membeli barang berkaitan haji/umrah, Haqqi turut terkenal dengan tawaran pelbagai produk fesyen untuk kaum lelaki, wanita, kanak-kanak dan aksesori. Sempena Syawal ini, haqqi mengadakan jualan besar-besaran, diskaun menarik bagi semua produk bawah bumbung haqqi.


Malah pelbagai koleksi jenama tempatan boleh anda beli dari baju melayu, jubah, kemeja, baju kurung, kebaya, cardigan, blouse, tunik, barangan kesihatan, kosmetik dan pelbagai lagi antaranya Izzuexclusive, Nosk, An-Najwa, MyGic, Al-Amein, Zulhijah dan banyak lagi. 


Saya sendiri jatuh hati dengan baju melayu dan kurta dijual oleh haqqi yang cukup trendy. Tambah lagi fabrik digunakan cukup berkualiti dan selesa dipakai semasa hari lebaran. Nak pakai untuk solat Jumaat pun nice. Tambah lagi promosi diskaun rasa sayang tak grab sekarang.


Dengan kedatangan hari raya aidil fitri tidak lama lagi, haqqi kini sedang mengadakan promosi hebat untuk kesemua produk. Rugi jika anda lepaskan peluang ini untuk mendapatkan pelbagai barang pada harga berpatutan dengan kualiti terbaik. Ayuh bawa bersama keluarga datang ke cawangan haqqi hari ini.


Pembelian secara atas talian di www.haqqi.com.my ATAU terus ke Butik Haqqi berdekatan dengan anda

👉🏻Butik Haqqi Shah Alam, 13 Jalan Plumbum S7/S, Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor.
(lokasi berdekatan dengan JAKEL SHAH ALAM)

👉🏻Butik Haqqi Bangi, B-23-01, Jalan Medan Pusat Bandar 7A, Bangi Sentral, 43650,
Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan.
(lokasi belakang KOMPLEKS PKNS)

👉🏻Butik Haqqi TTDI, No 14, Jalan Wan Kadir 4, Taman Tun Dr Ismail, 60000, Kuala Lumpur.
(lokasi bersebelahan BUTIK NAELOFAR) 

👉🏻Butik Haqqi Terengganu, Pt 35341, Tingkat Bawah, Dataran Austin, Jalan Tembusu 2, Wakaf Tembusu, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu. (lokasi berdekatan dengan JAKEL TERENGGANU)

👉🏻Haqqi Brunei, Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah Complex, Brunei Darussalam

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici