Tahniah Ubat Nyamuk Fumakila & Tahniah Biskut Tiger

2:33 AM

Assalamualaikum & hello there,

Perang pantai timur dengan benua selatan dah setel. BBL tak sokong mana-mana negeri since penyu Terengganu dah kena belasah singa Johor 2 3 minggu lepas. Cuma semalam bila goal BBL tumpang jerit Goooooooaaaaalllllllll, yes kan dah cakap goal. Itu je. Jangan band BBL sudah.


Tahniah Pahang, tahniah Johor

Biasalah adat game bola ada menang kalah, tang kalah tu jangan marah sangat. Si kawan tu dah penat berlari atas padang. BBL tahu perasaan berlari dari hujung padang ke hujung tiang gol sebab dulu tingkatan 4 cikgu pernah denda 1 kelas berlari dek buat bising dalam kelas. Well penyokong please keep clam ye. 


Semalam pun macam dah agak JDT akan menang sebab mendahului 2-1 sebelum Dickson Nwakaeme menambah goal di minit ke-71. Ending of the game, sepakan penalti menjadikan semua penonton mengalami masalah kemurungan, tidak lena tidur, sentiasa tersenyum & hidung tinggi. Tahniah Pahang menang Piala Malaysia. JDT tak payah risau tahun depan ada lagi kan.


Tu je ulasan bola dari kaki bangku. 

BBL ~ tengok ulangan mana tahu kot JDT menang ke
( ̄ρ ̄)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. tahniah pahang!

    tq sudi komen blog saya.

    the curve tu pot lepak masa muda je. dh tua tua ni jarang ke sana...

    ReplyDelete
  2. memang berdebar tengok penalti. macam-macam berlaku tapi benda dah jadi nak buat macam mana kan. menang tetap menang, klah tetap kalah. jumpa di tahun depan.

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL