Magnum Cafe Di Rumah

1:29 AM

Assalamualaikum & hello there,

Well, sejak dari 1st day opening Jumaat 2 minggu lepas, que tetap panjang beratur beli Aiskrim Magnum di Magnum Cafe Malaysia aras 3 Mid Velly Megamall. Bikin stress tengok orang upload gambar selfie depan Magnum Cafe dalam Ig, Twitter & what so ever social networking. Argh nak je pergi Mid Velly tapi since BBL bukan jenis suka memeriahkan diri beratur panjang-panjang ni maka tercipta idea ini.

Magnum Cafe 100% homemade - no que!


Tada dah siap. Selamat mencuba

BBL ~ sedapnya makan aiskrim ni 
[=.=]....

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

19 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. bestnya!! btw awak tq untuk tutorial video. dah masukkan blog awak dalam bloglist and entry untuk buat rujukan yeayyy!

    ReplyDelete
  2. uishh.... stress nengoknya...

    ReplyDelete
  3. haha..
    terbaik r bro.
    kreatif n yummy.

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaaa. but saya mampu 3 kali gigit je magnum ni. cepat muak hihihihi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sedap tapi kena pergi jugak merasa magnum cafe kat mid tu

      Delete
  6. saya peminat tegar magnum ni,aduh. terliur tengok.

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL