Pencarian Bloglist 2015 By BBL - April, Mei & Jun

12:07 AM

Assalamualaikum & hello there,


BBL sedang mencari 20 blog untuk mengisi slot MY bloglist baru 2015. Tujuan nak masukkan blog korang dalam MY bloglist untuk memudahkan BBL blogwalking & menabung tabung Nuffnang korang tu. Jika blog korang best & awesome, BBL akan masukkan blog korang dalam permanent bloglist blogger kacak & cantik.

- SYARAT-SYARATNYA -

1. Follow blog budakbandunglaici.blogspot.com
Add To Circles Google + Marou Apple Hijau & Budakbandunglaici.blogspot.com

2. Buat satu entri bertajuk Pencarian Bloglist 2015 By BBL  - April, Mei & Jun
3. Copy link di sediakan & paste ke dalam ruangan HTML & publish entri.


4. Tinggalkan URL ENTRI korang di kotak komen bawah ini
5. Pemilihan berdasarkan random.org
6. Pencarian ini akan TAMAT 10 April 2015 &
blogger yang berjaya akan di umunkan pada 12 April 2015


** jika jumlah peserta kurang dari 20 blogger, semua peserta secara outomatik 
akan termasuk dalam list MY Bloglist. 
Jika lebih dari 20 blogger, pemilihan akan dibuat dengan bantuan random.org.


BBL akan sentiasa update senarai peserta blogger  di bawah ini.




Apa tunggu lagi, cepat submit entri korang untuk pencarian bloglist BBL..

BBL ~ Masa untuk blogwalking
< [^.^] >*

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

21 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. saya join :)

    http://zafairmas.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-bbl-2015-april-mei_99.html

    ReplyDelete
  2. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  3. saya join

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-2015-by-bbl.html

    ReplyDelete
  4. macam best.. smoga segmen meriah..

    ReplyDelete
  5. Dah join..

    http://eirna-nurasikin.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  6. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    Errkkk, just nak beritau, tarikh tamat kat coding tu cam salah jer ...

    ReplyDelete
  7. salam..join
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  8. saya joinnnn

    http://yangbaik.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  9. Dah join....

    http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  10. Ira join ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  11. saya join ye. maaf lewat hihi
    http://www.rafzantomomi.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  12. http://www.aimisyahirah.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  13. http://seindahcerita.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-bbl-2015-april-mei.html

    ReplyDelete
  14. support sini :)

    http://ohresepiku.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  15. http://melaedah.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  16. Nisa Join ^_^
    http://wanhanisahwanmat.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  17. alahai.. terlpas... good luck kpd smua yg join...

    ReplyDelete
  18. Mcm best..sy bru nk brjinak2 dlm dunia blogging

    ReplyDelete
  19. Shawal join... :)

    http://hanwoohwan.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete
  20. saya sertai

    http://inilamanblogsayalah.blogspot.com/2015/05/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-april.html

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL