Selamat Ulang Tahun Ke 8 Nuffnang!

12:01 AM


Assalamualaikum & hello there,
Selamat har jadi Nuffnang!

Semalam Nuffnang Malaysia telah meraikan ulangtahun ke 8 Nuffnang. Tahniah NN berjaya dalam pengiklanan blog di Asia Tenggara termasuk Australia & United Kingdom. BBL tampil dengan gaya ala vintage 1960 tapi tak match sangat tema. Haha


Dengan tema Breakfast at Tifffany's kami para tetamu Nuffnang8irthday bersarapan pagi dengan mini eclairs, cupcake, desert & macaron dari ForetBlanc. Wah macaron paling sedap & manis. Makin manis BBL senyum melebar.


Tak cukup dengan tu, aiskrim Milkcow pun ada. Ini kali pertama BBL cuba aiskrim Milkcow. Sedap, berkrim & totally 100% organik. Tambah lagi dengan bermacam topping seperti sarang lebah & madu, jelly bean, oreo, pisang, organic salt, mashmellow & coklat! Okay BBL refill sampai 4 kali ye. 


Mana boleh tak snap gambar di photobooth Fotobox. Boleh buat kenangan di party Nuffnang8irthday tahun ni. Terima kasih Bella menjadi partner untuk event NNmy kali ni.


Antara Bloggerati hadir ialah Mr.BrainSee, Mia Suraya, Kasih Aleeya & ramai lagi. Eh Budy.com pun ada tapi tak sempat nak snap picture dengan Budy, tercari jugak Budy. Tak de rezeki nak gambar dengan dia :(



Tengahari tu, 6 blogger telah dipilih untuk Male Best Dress & Female Best Dress untuk tema 1960an. Untuk lelaki, best dress ialah Arvin, MrBainSee & Spellmanchoy. Ladies pulak ialah ViviGan, BoboStephanie & Tziaa. Vivi Gan paling cantik macam pramugari era 60an. 


Ini video potong kek hari jadi Nuffnang. Penuh satu stage dengan Nuffies



Sekali lagi tahniah Nuffnang & Happy Nuffnang8ithday ya!


BBL ~ Tunggu masa nak cash-out
o\( ̄ρ ̄)/o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Bestnyaaaaa dapat pergi. Sobbbbb! :(

    ReplyDelete
  2. wah nak cash out. nanti open table okey . hehe

    ReplyDelete
  3. gila tak lawa makaanan tuh semua....sayang nak makan..hahahhaa....Happy Born day Nuffnang!

    ReplyDelete
  4. seronok BBL ye? Asik join event nuffnang je ^_^

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL