Tips Persediaan Menghadiri Temuduga SPA

9:03 PM

Assalamualaikum & hello there,

Hari ini sambung lagi dengan tips sebelum pergi temuduga SPA atau temuduga kerja swasta . Tips ini diberikan oleh pegawai SPA sewaktu Kursus Tips Panduan Memasuki Perkhidmatan Awam minggu ini. 

*BBL akan update tentang penerangan setiap point malam nanti. Sekarang buzy nan hado. Haha

Untuk Lelaki


Untuk wanita 


Baca juga: 


BBL ~ Semoga berjaya
[u.u]

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. all the best untuk mereka yang pergi interview spa. aku takde rezeki lagi nak pergi interview spa. huhuhu.

    ReplyDelete
  2. Banyak kali dapat interview SPA ni tapi tak lepas lepas. Hahahaha. Belum ada rezeki barangkali. :D

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL