Preview : Final Destination 5

1:28 AM

Bila buka Page TGV, rasa rindu nak tengok 
movie kat Mesra Mall.
Tak sabar nak balik rumah & tengok movie.
Untuk bulan ini, banyak movie baru seperti
Final Destination 5, Car 2, Hantu Bonceng & Karipap-Karipap Cinta.

PREVIEW : FINAL DESTINATION 5


Sinopsis :
Untuk siri ke-5 mengisahkan seorang lelaki (Nicholas D'Agosto)
 yang mempunyai firasat tentang kematian. lelaki ini telah
menyelamatkan sekumpulan rakan sekerja 
dari runtuhan jambatan yang sunggu mendebarkan.
Namum, setiap seorang mati satu persatu selepas itu.
Kemudian, roh-roh mereka percaya mereka sepatutnya
tak perlu diselamatkan lagi. Nak tahu macam mana
diorang menghadapi saat kematian tu?
Jangan lupa saksikan Final Destination 5 di paggung.

Tarikh Tayangan :
25 Ogos 2011


Antara scene dalam Final Destination 5.


# pemegang watak utama : 
Miles Fisher, Emma Bell & Nicholas D'Agosto







Jangan lupa book tiket untuk menonton filem ini.


BBL ~ tak sabar nak tengok!
[#.#]





seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan....

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL