Saya Seorang Lecture

3:21 AM


Oh macam ni. Itu ayat yang keluar dari mulut BBL
selepas tamat event perjumpaan dengan pelajar semester 1.
Memang seronok sangat dapat jumpa dengan junior,
tapi bukan junior fakulti BBL. Saja teman housemate,
last-last ditarik sekali BBL jadi fasililator malam tu.
Teringat kenangan jadi junior semester 1 hari tu.

Objektif malam perjumpaan bersama junior 
adalah untuk merapatkan hubungan antara senoir & junior,
well nak suruh junior kenal senior lah ni.
Yang paling happening sekali kitorang
main game "Flying To The Moon". Memang sangat kelakar
tengok team-team lain kena "booom" dengan team BBL.
Jangan terkejut jika BBL jadi fasililator untuk falkuti Art & Design
walhal BBL falkulti Business Management.
Tak murtad lain course sekejap?

Ingat senang ke nak control student part 1 ni.
Lebam tekak BBL nak menjerit & bersorak. Eh, BBL pulak bersemangat.
Bukan selalu dapat jerit-jerit ni. 



#mintak maaf gambar tak berapa clear.



#yang pakai baju superman tu macam sepupu BBL
tapi jiran pelanduk dua tiga serupa

Sampai rumah je BBL baring atas katil
& terus tertidur. Penat sangat.
Kesian kat BBL.

Yang seronoknya, jadi famous lah.
Kalu pergi kelas je, mesti ada suara-suara panggil nama BBL.
Kalu tak menyahut nanti cakap sombong,
jalan terbaik ialah buat je macam kenal orang yang panggil nama BBL tu
Kesian betul kat junior tu. Mintak maap ye saya tak ingat nama awk.



BBL ~ tak puas nak jerit marah junior
[#__#]






seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan kat.....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. http://wanwidget.com/
    segan aku kalau nk menari mcm tu, hahaha

    ReplyDelete
  2. moham29577 : alah...budak2 part 1 kena dera dgn senior2..

    ReplyDelete
  3. jadi fasi best dan jadi senior lagi best..haha..
    cehh femos..saya xkenal ponn..*ada kena mengena ke* haha=)

    ReplyDelete
  4. FarhanahAdzlan : ha? tak kenal? awk part brapa?

    ReplyDelete
  5. enyheartsdiamond : alah tak delah fames mcm awk..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL