1st Giveway BBL : Saya Suka Main Game Angry Birds

11:40 PM

Assalamualaikum..
Hari BBL nak info satu berita baik untuk pembaca blog BBL.
Hari ni bermulanya giveway pertama BBL :
 Saya Suka Main Game Angry Birds



HADIAH :



BBL akan hadiahkan
 note-pad Angry Birds kepada 5 orang pemenang!!



Pemenang akan dipilih berdasarkan entri paling menarik & kreatif.
Tak kisahlah sebab korang itu gembira, sedih atau kelakar
Jadi ceritakan kenapa korang suka sangat main Game Angry Birds
sekarang jugak!!




TARIKH TUTUP : 30 SEPTEMBER 2011



BBL ~ suka beri hadiah kat kawan-kawan..
[>__<]







seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan....

You Might Also Like

3 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. suke main game angry bird.. tapi nak join GA nie xtau nak tulis pe dlm entry... heee...

    ReplyDelete
  2. 'mitchie' yusoff : mungkin untuk GA lepas ni

    ♥Putri ilyanie♥ : tulis apa2 pun janji menarik. mana tahu anda bertuah menang note-pad angry birds.

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL