Rahsia Kejayan Blog

8:58 AM

Assalamualaikum semua.
BBL baru je balik dari kelas invest. Nasib baik test besok ditunda 
lepas raya, kalu tak lebam mata bersengkang nak study.


Korang sebagai blogger mesti mahu blog korang 
jadi famous, ramai follower, ramai tukang conteng kritik,
 & trafik tinggi setiap bulan kan? 
Tapi korang tahu rahsia masakan nak mencapai
blog otai seperti justkhai.comredmummy.com & enciksedap.com?

Dalam hati, "taulah sikt-sikit dari tak tahu" kan?
BBL bukan sifu bab-bab nak kasi tazkirah 
nak jadi blogger famous macam big apple tu tapi
tak salah kalu kita belajar dengan otai kan?
Tak dapat face-to-face, baca blog mereka dah dapat
sedikit ilmu boleh membantu meningkatkan semangat
untuk terus berblogging & bukan hanya blogging mengikut musim.

BBL suggest kat korang, rajinlah jenguk firdauslatib.com sebab
banyak tips & ilmu cara untuk korang belajar meningkatkan
trafik pembaca kat blog.



#antara entri menarik di firdauslatib.com

Tak payah nak berabis duit nak beli e-book yang sure
korang sendiri pun tak paham kan?
Baik buka je blog yang free & offer ilmu yang sepadan
atau mungkin lebih banyak dari e-book.
Marah nampak si BBL ni...


Apa-apa pun BBL sangat respect kat  abang firdauslatib.com.
Blog cukup simple tapi itulah perpustakaan sumber rujukan
BBL sebelum start update satu entri kat BBL ni.

Jangan lupa share kat kekawan blogger yang lain.



BBL ~ nak target nak lepas 20 ribu total viewpage
[^__^]









seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan kat....

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL