BBL Menang Jom TEKA: Harga Mouse Pad by Yumida

11:28 PM

HANGAT! Terasa kacak dengan Ford Fiesta 2013 terbaru
HANGAT! ~  Cadbury berwajah baru tapi rasa tetap sama sedap
HANGAT! Kesan budaya teknologi kepada rakyat Malaysia



Alhamdulilah. Tak rugi BBL singgah blog Yumida & selalu komen.
9 Oct lalu Blog Yumida ada mengadakan segmen simple iaitu teka harga mouse pad.
Mouse pad tu Yumida baru beli so ramailah blogger duk teka harga mouse pad
bermula serendah RM9.90 sehingga RM0.10.
Memandangkan segmen ini hanya 4 hari & boleh submit 1 jawapan sehari
maka BBL try submit 4 jawapan.


Tak sangka tekan RM2.90 tu betul. Lagi pun mouse pad biasanya RM3.00 sahaja.
Jadi harga yang Yumida beli mestilah antara RM2.00 hingga RM3.00.
BBL dah hantar detail untuk hadiah dari Yumida.
Sekarang tunggu hadiah misteri jelah.

BBL ~ rezeki blogwalking
[-.-]

HANGAT! Kesan budaya teknologi kepada rakyat Malaysia
HANGAT! Cadbury dah tukar 'casing' baru la
HANGAT! Dah test-drive Ford Fiesta terbaru?



Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di..

You Might Also Like

8 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Untung! Vee teka 3.90 kot, so close!! Haha.. Congrats congrats! :)

    ReplyDelete
  2. congrate . ## done follow. sudi singgah http://www.kanvasdakwat.com

    ReplyDelete
  3. hihi..tahniah bbl
    usaha tangga kejayaan pasti berjaya
    aah agak murah mouse tu, tu la excited nak suruh org teka

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL