iPhone 5C & 5S Dijual 1 November Ini

10:02 PM

HANGAT! Cadbury dah tukar kulit baru
HANGAT! Jangan masam muka pagi hari



25 September lalu Singapura menjadi negara di Asia Tenggara terawal
 menjual iPhone 5S & 5C kini Malaysia akan turut deman beratur beli iPhone.
Pagi tadi BBL sempat terjah ke laman rasmi telco Maxis, Celcom & Digi.
Rata kesemua telco utama ini dah bersedia dengan borang pre-registration untuk
mendapatkan iPhone bersama pelan internet.


Seperti biasa Maxis & Celcom akan mengadakan majlis pelancaran pada 
tepat 12.oo malam 1 November seperti tahun lepas.







Kalau tak nak pening dengar kontrak telco, boleh beli secara online di Apple Store Malaysia
Palin cun iPhone 4S sekang dijual serendah RM1 499 melalui Apple Store Malaysia.


Harga iPhone 5S mungkin sekitar RMM2 290 & iPhone 5C sekitar RM1 799.
Semestinya iPhone 5C gold akan sold out dulu.
Sediakan duit & jom beratur sama-sama.

BBL ~ tunggu awal tahun untuk beli telefon baru
[=.=]


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

9 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. tak tau kenapa...sally mmg tak minat Apple product..hahaha...

    ReplyDelete
  2. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 257
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. design dia teman suka, tapi teman guna brand ni lagi..

    ReplyDelete
  4. Ai xde la aku nak beli.nset aku semuanya bawah rm500 hahaha

    ReplyDelete
  5. iphone memang best :). Ramai peminat.

    ReplyDelete
  6. ermm.. mama belum ada keinginan nak membeli, gunalah apa yang ada.. untuk anak muda sesuai lah kot..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL