Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

12:36 AM

HANGAT! Promosi terbaru KERETA RAKYAT
HANGAT! Hamper Mister Potato bernilai RM50 secara percuma
HANGAT! Jangan pernah miss tengok movie fav korang

Dah 2 minggu tak join segmen & hari ni gatal tangan 
nak sokong blogger Kinah buat segmen bloglist untuk bulan November. 


Segmen berakhir 30 Oktober 2013 ( hari ni)
Nak join jugak --> Borang pendaftaran segmen Kinah

BBL ~ alhamdulilah rezeki murah bulan ni
[o.o]/*


HANGAT! Hamper Mister Potato bernilai RM50 secara percuma!
HANGAT! Jangan pernah miss tengok movie fav korang
HANGAT! Promosi terbaru KERETA RAKYAT

Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di..

You Might Also Like

16 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. tq BBL, good luck yer. senarai peserta akan diupdate jap lagi. nnti boleh cek
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama. goodluck

    http://diarionlineaten.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini, selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama.. Good Luck BBL ^^

    ReplyDelete
  5. salam... slmt bersegmen n gudluck =)

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan... Balas kunjungan kelmarin. Thanks sudi singgah blog saya.

    ReplyDelete
  7. join jugak
    membalas kunjungan

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini balik,,gud luck jugak BBL :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. Goodluck ^_^ Zati datang dari segmen yang same.. =D

    ReplyDelete
  11. singgah sini dr segmen yg smaa~ senarai blog yg terpilih dah ada kat blog penganjur hihi

    ReplyDelete
  12. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL