Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

10:04 PM

HANGAT!Saiz seluar berapa
HANGAT! Mulakan hari hebat dengan minuman hebat dari Nestle
HANGAT!Biar badan bercakap soal seluar


Terima kasih untuk Hanya Di Malaysia Versi Instgram Episode 8 yang telah
lebih 500 page view selepas seminggu diterbitkan.
Untuk minggu ini, BBL kongsi episode epik bagi kerenderaan.
Check out ya.
Sila tinggalkan komen atau jika korang ada gambar tentang epik fail,
hantarkan gambar tersebut ke bandunglaici@yahoo.com
BBL akan linkkan gambar tersebut ke blog korang,
sekurang-kurang ada trafic dari post BBL ni.



paling win mestilah


Untuk siri sebelum ini


BBL ~ oh Malaysia ku
[T.T]

HANGAT! Saiz seluar berapa
HANGAT!Mulakan hari yang hebat dengan minuman hebat dari Nestle
HANGAT!Biar badan yang bercakap soal seluar


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di..

You Might Also Like

11 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Gmambar yang membuatkan aku ketawa dikala aku tgh stress. haha

    ReplyDelete
  2. Betoi memang hilang stress tengok all picts ni..

    ReplyDelete
  3. orang malaysiakan kreatif hehehe :)

    ReplyDelete
  4. lori yg banyak teddy bear tu comelnya!

    ReplyDelete
  5. kereatif betul orang melaysia :)

    ReplyDelete
  6. ha3..yg edit pn ada =) lori dgn sport rim tu smart

    ReplyDelete
  7. Haha.. Yang pakai sticky note tu skali jalan terus terbang habis ahhhh. Lekat kat buku pun blh terbang. Heheee.

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL