Terima Kasih SAYS.MY : 4 Tiket Ke$ha Warrior Tour Percuma

3:45 AM

HANGAT! Ada ke internet free kat Malaysia ni
HANGAT! Hanya mampu tengok saja kat Pavilion
HANGAT! Makin kecik makin comel lak nampaknya



Tetiba ada bunyi email masuk, biasanya email komen terbaru dari anonymous
tapi bila tengok email dari SAYS.com 
& sekali buka 


Seriuz ke main-main ni. Sekarang ni bukan boleh percaya email spam.
Kalu email spam dapat tiket konsert percuma, agaknya tektik baru awang hitam.
Untuk pengesahan, BBL cuba telefon Sheila Salleh & ternyata BBl bertuah antara 
25 pemenang berjaya dengan 4 tiket ke konsert Ke$ha Worrior pada sabtu ni
di Stadium Negara.

Bertuah jugak masuk contest last minute kat 8share ni.
Contest pun agak senang sekadar masuk suka-suka memenuhkan ruang.
Bila dah menang ni, pergi sahajalah. Memang 2 minggu lepas kawan BBL ada ajak
pergi tengok konsert One Republic hujung bulan ni tapi tiket murah dah sold out.

Ini kali pertama BBL join contest 8share.com selepas setahun 8share.com 
bertukar nama dari SAYS.MY.

Memandangkan tiket ni bernilai RM208, bolehlah BBL cuba berdiri depan stage nanti.
Boleh tengok Kes$ha live. Hahaha


Sekarang ni tengah planing macam mana nak pergi office SAYS ni.
Mintak-mintak jangan sesat sudahlah. Kalu tak melepas 4 keping tiket free.

Korang jangan segan silu join contest dengan 8Share ni.
Kalu nak join 8Share, boleh daftar kat sini --> Borang daftar 8Share.com

BBL akan update entri tentang konsert Ke$ha selepas pulang dari KL nanti.
Apa pun terima kasih 8Share untuk tiket percuma ni, bukan sekeping tapi 4 keping.

Terima kasih


BBL ~ nervous jugak
m ( ._. ) m

HANGAT! Ada ke internet free kat Malaysia ni
HANGAT! Hanya mampu tengok saja kat pavilion Kl
HANGAT! Makin kecik makin comel nampaknya



Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

10 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. woah! congrats BBL!! I'm happy for you ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah..

    lifetime opportunity. :)

    ReplyDelete
  3. salam BBL.. kunjung balas dr segmen mialiana.com.
    done folo sini,, hrp sudi folo me

    ReplyDelete
  4. tahniah.. betul-betul dapat ke ni?.. eh kita pulak yg tertanya-tanya :)

    ReplyDelete
  5. taniah.. janganb lupa ajak .hehe

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL