Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, August 28, 2013

BFF Ke 200

HANGAT!~ Cara mudah memang RM50K
HANGAT!~ Peraduan untuk kaki kamera
HANGAT!~ Hotspot! siapa artis favourite korang

Terima kasih untuk hadiah hari lahir BBL ye.
Tak perlu beri hadiah mahal-mahal sebab korang dah bagi hadiah cukup bermakna tahun ni.
Semalam BBL dah dapat BBF ke 200!


REVIEW BLOG BFF KEJAP

 adalah pemilik blog  annazarynn.blogspot.com .
Blognya berkisar pengalaman belajar di UKM Malaysia.
Lebih kepada diari online tapi kadang-kadang di selit dengan
cerita menarik & info terkini. 
Entri menarik BBL semestinya 30 Perkara Perempuan Tak Bagitau 
sebab bolehlah godek-godek rahsia perempuan kejap. 
BBL nak tergelak baca Gejala-gejala student nak final exam
dengan tips sempoi & kisah student U. Terkena atas batang hidung BBL kejap.

Terima kasih Farhana Nadiah.

BBL ~ tak sangka resepi Oreo Milkshake mencecah 250 page view semalam
[=.=]///



HANGAT!~ Peraduan untuk kaki kamera
HANGAT!~ Hotspot! siapa artis favourite korang
HANGAT!~ Cara mudah menang RM50K


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di..

11 comments:

  1. congrat !! na direview jgk .. weee ^_^

    evadanial.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. nak di review jugak :)

    done follow :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..tingkatkan lagi usaha dlm blogging supaya followers makin ramai.. :)

    ReplyDelete
  4. Saya nak jadi BBF BBL ni agak2 boleh ker?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Terima kasih pd empunya blog untuk review dan juga pada yg ucap tahniah..ada masa jenguk2 la n follow my blog....=)..
    p/s -curretly checking out you guys's blogs..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...