Menang Key Chain Dari 8Share

4:40 AM



Assalamualaikum & hello there,

Semalam 8Share memberi 51 key chain bermotifkan Malaysia sempena Hari Malaysia 51, korang yang belum isi lagi borang giveaway ni boleh isi di sini. Cukup mudah hanya hantar mesej kepada 8Share melalui button 'Talk To Us' sahaja.

Cara nak menang key chain Hari Malaysia ini.


1. Tekan 'Talk to Us' button.
2. Tulis mesej dengan tajuk ayat dibawah:
Limited Edition Hari Malaysia Key-Chains.
3. Tuluskan nama penuh, alamat rumah & no telefon. 
4. Hantar mesej tersebut.
Jika korang antara 51 orang bertuah, 8share akan membalas mesej tersebut dengan ayat di bawah: 
Congratulations! 
Hari Malaysia Limited Edition Key-Chains are on its way!

Yang seronoknya BBL dah menang satu key chain tu. Petang tadi check email tetiba ada email dari Yuna 8Share. So sekarang hanya tunggu key chain tu je. Hadiah cukup simple tapi bermakna sempena Hari Malaysia ini. Jangan tunggu lagi, masih ada peluang nak menang key chain dari 8Share. Tekan button ni laju laju ya.


BBL ~ Terima kasih 8Share
o( ̄ρ ̄)o


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

16 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Mesti cantik kan keychain tu.. limited edition so kena jaga elok2.. :)

    ReplyDelete
  2. Limited Edition tu...mesti takkan dapat kat mana2...memang bertuah sebab menang key chain tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah nasib hantar tiket ke 8Share, untung boleh menang jugak

      Delete
  3. tahniahx.... wah best nyer dapat hadiah... :D

    ReplyDelete
  4. Bestnya.. Akak password 8share pun dah tak ingat.. Huhu.. T_T
    Btw, akak ada nominate BBL dalam award nih -- LIEBSTER AWARD!
    Jemput join! ^^,

    ReplyDelete
  5. wah bestnya, tahniah ya :) follow sini..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL